Byte av olja i 2001 Honda Shadow 750 Ace

Honda Shadow 750 Ace är en cruiser-stil Honda motorcykel med en 749cc motor. Du bör byta motorolja om varje 5000 miles eller rekommenderad körsträcka i bruksanvisningen. Oljetanken på Honda Shadow 750 Ace ligger i botten av cykeln motor. Oljeavtappningspluggen ligger under motorn i den nedre mitten av oljetanken. För att ta bort oljeavtappningspluggen från oljetanken behöver du en spärrfunktion set. Du kommer också att behöva ett spilloljekärl. Saker du behöver
dräneringskärlet set
Ratchet
Rekommenderad motorolja
Owners manual
Visa fler instruktioner
1

Parkera Honda Shadow 750 Ace på plan mark och låt motorn svalna i ungefär en timme innan du börjar att byta olja.
2

Leta oljeavtappningspluggen under oljetanken. Lokalisera hålet olja pour på sidan av motorn. Plastlocket på olja pour hålet kommer att säga "OIL" på toppen av locket.
3

Placera ett uppsamlingskärl under oljeavtappningspluggen och ta bort avtappningspluggen hjälp en spärrhake set. Låt motoroljan rinna in i Oljetråg i 5 minuter.
4

Byt oljeavtappningspluggen i oljetanken och dra åt pluggen med spärrfunktion set. Vrid av plastlocket med "olja" skrivet på toppen av det. Häll den rekommenderade typen av Honda motorcykel olja och den rekommenderade mängden i oljetanken. Oljan Typen och mängden kommer att vara i bruksanvisningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106812.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.