Hur man programmerar en Honda Goldwing Remote

Honda mäktiga Goldwing motorcykel har blivit en av de ledande lyx touring motorcyklar i världen, erbjuder en hög nivå av komfort och en mängd bekvämligheter för att göra långväga rida en glädje. Den Goldwing stora bakre förvaringsfacket erbjuder mer bekvämlighet genom en särskild fjärrkontroll som öppnar facket för dig. Dessa avlägsna sändare, dock ofta förloras eller skadas med tiden och måste bytas ut. Lyckligtvis programmera en ny sändare är en mycket enkel process. Saker du behöver
Ny sändare
ursprungliga fjärrkontrollen
sändare
Visa fler instruktioner
1

Vrid tändningsnyckeln till "ON" läget.
Sida 2

Rikta nya sändare vid lagring stammen och tryck på "Öppna"-knappen tills indikatorn på sändaren lyser. Detta måste slutföras inom fyra sekunder. Vrid tändningsnyckeln till "OFF".
3

Vrid tändningsnyckeln till "ON" läget. Inom fyra sekunder, trycker du på "Öppna"-knappen på den nya sändare. Vrid tändningsnyckeln till "OFF".
4

Vrid tändningslåset till läge "ON" och tryck på "Öppna"-knappen på den ursprungliga fjärrkontrollen sändaren inom fyra sekunder. Vrid tändningsnyckeln till "OFF".
5

Vrid tändningslåset till läge "ON" igen och tryck på "Öppna"-knappen på den ursprungliga fjärrkontrollen sändaren inom fyra sekunder . Lämna tändningen i läge "ON"
6

Tryck på "Öppna"-knappen på fjärrkontrollen sändare som du vill använda,. Gör detta inom en 15-sekunders fönster. När du har tryckt på "Öppna"-knappen på fjärrkontrollen sändare, vrid tändningsnyckeln till "OFF". Dina avlägsna sändare är nu programmerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106109.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.