Instruktioner om hur värden på ett Vance & Hines Fuelpak

The Vance & Hines Fuelpak är ett datoriserat bränsle ledningssystem för Harley Davidson motorcyklar med eftermarknaden anpassade avgassystem. Installeras som en plug-in tillbehör, tillåter Fuelpak användaren anpassa luft-bränsleförhållanden skapats av fabriken motorstyrmodul (ECM), som förvaltar motorparametrar inkluderande tandning, blandning, gasreglageläget och utsläppskontroller. Förbättrad prestanda och bränsleeffektivitet kan uppstå när beståndet ECM är anpassad till den egna avgassystemet med de anpassade parametrar ingått i Fuelpak. Proceduren för att ange och lagra värden i Fuelpak är enkel och förlitar sig på tillverkarens uppgifter för specifika avgassystem. Saker du behöver
Små
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Konsultera Fuelpak spridningstabellen medföljer Fuelpak att avgöra ditt nummer inställning referens. Inställningen REFERENSNUMMER referenser märke, modell och årsmodell på din Harley Davidson, plus den specifika anpassade avgassystem utrustning du har installerat.
2

Gå till inställningsvärden avsnittet under andra halvan av inställningen diagrammet och hitta ditt nummer inställning referens, följt av de värden som anges för var och en av de 18 programmeringslägen av Fuelpak.
3

Ta bort de fyra skruvarna som håller fast det genomskinliga locket till Fuelpak styrmodul. De två LED vänstra siffrorna anger antalet programmeringsläge. Detta nummer matas fram genom att trycka på en knapp till vänster om lysdioderna. De två LED-siffror till höger representerar programmering värde. Detta antal ökas upp eller ner genom att trycka på en av de två knapparna till höger om LED.
4

Slå på tändningen och styret kör switch. Starta inte motorn. Kontrollera att lysdioderna på Fuelpak är belysta.
5

Consult rätt linje i inställningsvärden avsnittet för programmering värdena för varje läge. Från och med läge 1, tryck på knapparna programmering värdet till höger om lysdioden att ange korrekt programmering värde. När värdet matats in, tryck på mode välj knappen till vänster om lysdioden att avancera till läge 2. Om ett negativt värde krävs, använd den nedre knappen programmering värde att stega förbi noll i det negativa området. Fortsätt tills värdena för samtliga 18 programmeringslägen har angetts.
6

Advance till läge 19 för att kalibrera Fuelpak till gasspjällssensorn. Vrid gasreglaget helt öppet, och sedan föra den tillbaka till helt stängd.
7

Vrid igntion stänga. Installera det genomskinliga locket på Fuelpak modulen och fäst den med de fyra skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111498.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.