Vridmomentet Specifikationer för en 2001 Indian Scout

Efter flera decennier och juridiska strider, började indiska producera motorcyklar igen 1999. År 2001 var den klassiska Scout linje återinfördes. Den 2001 Scout presenterade en V-twin motor som produceras av S & S och en fem-växlad växellåda. Scout produceras också en mängd olika tillbehör för denna cykel, inklusive sadelväskor och vindrutor. Officiell Torque Specifikation

Hästkrafter, förskjutning och vridmoment indikerar en motoreffekten. Hästkrafter är den mängd arbete en motor är kapabel att utföra. Förskjutning är den totala mängden luft sopas upp av motorn. Vridmoment är mängden rotationskraften motorn producerar att göra fordonet gå framåt. Den 2001 Scout hade ett deplacement på 88 cubic inches och en maximal motorstyrka på 75 hk vid 5200 varv per minut. Men släpper många motorcykeltillverkare inte en officiell specifikation för maximalt vridmoment. Indisk inte släppa ett officiellt nummer för det maximala vridmomentet på 2001 Scout.
Uppskattat Vridmoment

Under 2001 körde Sev Pearman och Victor Wanchena testa Scout. Enligt deras granskning i maj 2001 frågan om Minnesota Motorcykel månad, var vridmoment denna cykel ca 80 foot-pounds.
Vridmoment vid Max Horsepower

Vridmoment kan beräknas genom att multiplicera hästkrafter vid 5252, sedan dividera med antalet varv per minut. Denna formel kommer inte att ge det maximala vridmomentet. Däremot kommer det att berätta vad vridmomentet är när motorn är maximalt hästkrafter. I fallet med 2001 Indian Scout, var vridmomentet 75,75 ft-lbs. vid maximal hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110209.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.