Hur man installerar Harley Davidson sadelväskor

Harley Davidson är en av de mest kända motorcykel tillverkar på marknaden idag. De har tillverkat motorcyklar och mc-tillbehör i över hundra år. Många av de tillbehör som Harley Davidson gör är lätt för även den mest oerfarna motorcykel ägare att installera hemma. Saker du behöver
Saddle bag in
Borrmaskin
skruvmejsel
Ratchet set
Måttband
Sax
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken typ av sadelväskor du ska installera på din motorcykel. Sadelväskor kommer i hårda och mjuka stilar, med varje installerat i stort sett samma sätt. Hårda väskor tenderar att erbjuda mer trygghet för dina saker men är lite på den klumpiga sidan, medan mjuka väskor som erbjuder lite mer flexibilitet.
2

Kontrollera att se till att din fender bult området är rent och förberedd för installation av dina sadelväskor. Både hårda och mjuka sadelväskor på Harley Davidsons är installerade över fender bolt området på baksidan av motorcykeln, så rensa området från skräp och smuts kommer att hålla den fri från repor och fläckar. <
3 p> Installera eventuella distanser eller konsoler lyft innan du försöker placera dina väskor på din Harley Davidson. Dessa distanser kommer att hålla dig väskor från vila mot ditt avgasrör och kommer att undvika skador på din motorcykel och påsarna själva. Se till att de är installerade tätt och placerade ordentligt innan montering dina väskor.
4

Öppna förpackningen sadelväska och lägga ut den medföljande hårdvaran. Hårdvaran kommer att bli nödvändigt för att korrekt montera dina sadelväskor till dina fendrar, så se till att du inte tappar bort det. Om din sadel väska levereras med en fender fäste, installera det längs fender innan du fortsätter. Denna konsol kommer att användas för att hålla och stabilisera dina sadelväskor, så det är viktigt att den är ordentligt åtdragna och installeras. Håll sadelväska upp till fender och rikta in skruvhålen i sadeln
5

påse med bulten området på stänkskärmen. Din sadelväska kommer ha monteringshål i sidan av påsen som kommer att anpassa med fästet. Placera en av skruvarna i hålet och dra åt för att hålla det på. Placera den återstående bulten på plats och dra åt dem båda ordentligt när de hamnar rätt.
6

Upprepa denna process med den återstående sadelväska. Påsarna ska rikta jämnt och fästas direkt för att undvika eventuella obalanser eller flytta medan motorcykeln är i rörelse. Försök och vicka eller flytta påsar att vara säker på dina bultar är tillräckligt stram för att förhindra rörelser.
7

Ta din Harley Davidson för en kort åktur. Stanna och kontrollera kopplingen på dina sadelväskor och titta på dina bultar. Se till att ingenting har flyttat under turen och att alla dina kopplingar vara fortsatt hög. Med bara lite ansträngning, kommer din nya sadelväskor göra din Harley Davidson avundas trakten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106195.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.