Så monterar du ett Bullet kamera till en motorcykel

Action Sports scener har fångats på video så länge prisvärda videokameror har varit tillgängliga för allmänheten. Med stora framsteg inom videoteknik, långt borta är de skrymmande och besvärliga VHS videokamera av 80-talet och 90-talet. Dagens motorcyklister har tillgång till miniatyr, lätta bullet kameror för att fånga sina tvåhjuliga bedrifter. Dessa kameror, som ofta har inbyggda flashminnet som eliminerar behovet av videoband, är tillräckligt små för att monteras nästan var som helst på cykeln. Typiskt är kameror monterade i ett av tre ställen: under eller på den främre kåpan, monterad på styret, eller på hjälmen. Saker du behöver
Bullet kamera
superlås ™ Strips (Velcro) eller Kraftig 2 tejp
U-bult (7/8 "invändig diameter) katalog Isolerad P-clip

Visa fler instruktioner
Styresmontering
1

Välj en punkt på styret där du vill montera kameran. Mät diametern på styret på denna punkt. flesta styret har en 7/8 "bred bar, men avsmalnande barer tenderar att vara större mot mitten.
2

Mät diametern på din bullet cam och välj en isolerad (gummibelagt) P-klämma för att passa runt kameran.
3

Sätt kameran i P-klippet.
4

Placera U-bulten på önskad fästpunkt. Återigen kommer standard barer kräva en U-bult med en inre diameter av 7/8 ", men en något större storlek kan behövas för koniska styret.
5

Sätt i P-klämma genom en ände av U-bulten.
6

löst åt U-Bolt muttrar att klämma enheten på styret.
7

Justera kameran till önskad vinkel och dra åt U-Bolt nötter. Addera Fairing Mount
8

Välj ett område på spackling av motorcykeln för att montera kameran. Kontrollera att kameran inte kommer att störa förflyttning av andra komponenter, såsom framskärm /hjul om montering under näsan på cykeln.
9

Rengör monteringsplatsen för att ta bort olja och smuts som kan störa vidhäftningen.

10

Placera en remsa av superlås ™ eller liknande lim på spackling. Tryck och håll remsan på plats i 10 sekunder för att främja en stark bindning.
11

Place motsvarande remsa av superlås ™ eller liknande lim på kameran. Tryck och håll remsan på plats i 10 sekunder för att främja en stark bindning.
12

Placera kameran på monteringsytan, se att båda remsor av superlås ™ eller liknande lim är ordentligt fastsatt.
Helmet Mount
13

Välj ett område på hjälmen för att montera kameran. Kontrollera att kameran kommer inte att störa rörelsen av ansiktsskärm eller remmar haka.
14

Rengör monteringsplatsen för att ta bort olja och smuts som kan störa vidhäftningen.
15 < p> Klipp ut och placera en remsa av superlås ™ eller liknande lim på hjälmen. Tryck och håll remsan på plats i 10 sekunder för att främja en stark bindning.
16

Placera motsvarande remsa av superlås ™ eller liknande lim på kameran. Tryck och håll remsan på plats i 10 sekunder för att främja en stark bindning.
17

Placera kameran på monteringsytan, så att båda remsor av superlås ™ eller liknande lim är ordentligt fastsatt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106539.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.