Hur man kan förebygga Motorcykel avgassystem Burns

En av de vanligaste mc-relaterade skador är ett avgassystem brinna. Det finns flera sätt att minska risken för att bränna dig på en motorcykel avgaser kan eller pipa, så iaktta de metoder för att minska denna risk. Många motorcyklar är strategiskt utformade för att avvärja avgasvärmen men ibland måste man ta saken i egna händer. Saker du behöver
Header tejp
Värmeskyddsplåt
Korrekt ridning redskap
Visa fler instruktioner
1

aldrig bära shorts på en motorcykel, oavsett hur många av dina vänner gör det eller hur "coolt" det kan verka. Det är inte coolt att bära shorts på en motorcykel och aldrig kommer att bli. En utsatt ben och varma avgasröret är ett recept för en brännskada. Långa byxor med tillräckligt skydd är vägen att gå.
2

Montera din cykel från kickstand sidan. Stå på vänster sida av motorcykeln och svänga höger ben över sätet. Eftersom cykeln lutade mot dig, det är mindre av en risk att ditt ben komma i kontakt med röret.
3

Linda rubriker med värme tejp. Detta kommer att minska temperaturen av rören och minska svårighetsgraden av en brännskada. Om dina rubriker är belägna i ett område där de är i närheten av benet, sedan värme tejp är ett mycket bra alternativ.
4

Installera en värmesköld. De flesta smuts cyklar har en självhäftande panel av värme-avvisande material längs insidan av sidopanelen. Men de flesta street cyklar har sina pipor och burkar ute i det fria.
5

I händelse av en krasch, inte lyfta cykeln från den sida som är vänd mot himlen. Nå över en het avgas skulle kunna leda till en brännskada.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106034.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.