Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Konvertera en Jon båten i en Jet Boat

Bygga en jon båt som utnyttjar en motor jet enhet kräver lite kreativitet och en vilja att tänka bortom vad andra berätta är möjlig. Var medveten om att inte alla jon båtar skulle göra konverteringar för båtar jet drive. För en sak, Jon båtar har en platt skrov som inte ger en stadig och bekväm körning i höga hastigheter. För denna omvandling, är det bäst att använda en jon båt som har en mittkonsol med en ratt som redan installerats. Detta gör att du kan använda de befintliga styrande kopplingar och bränsleledningar redan i båten. Saker du behöver
Utombordare jet drivmotor
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den befintliga motorn från Jon båt. Eftersom de flesta av dessa båtar använder utombordsmotorer, bör denna process inte vara mer komplicerat än att skruva loss motorns klämman från båtens akterspegel. När det är fastklämt, avlägsna styrlänkaget, el och bränsle ledningar från motorn.
2

Skjut utombordsmotor jet drivmotor över jon akterspegel där den ursprungliga motorn var på plats. Outboard jet enheter liknar prop drivmotorer, förutom att det inte finns någon prop. Fördelen med detta är att det inte kräver någon ändring av båtens akterspegel för att installera det. Välj en motor som är ungefär samma vikt som den ursprungliga motorn för att upprätthålla båts egenskaper så mycket som möjligt.
3

Anslut styrlänkaget och bränsleledningen till jet drivmotor , och vrid sedan ratten för att se till att det inte är för mycket spel i styrning. För att slutföra installationen, ansluta de elektriska kablarna till jet drivmotor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104776.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.