Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Yamaha 40 HK båtmotor Specifikationer

Yamaha är ett mångsidigt företag som har en historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talets slut. Under denna tid har det specialiserat sig på tillverkning av ett brett spektrum av tekniska anordningar. Yamaha hade ett antal båtmotorer tillgängliga under 2010, inklusive tre motorer med en nettoeffekt på ca 40. Jet Drive

Yamahas ingenjörer utvecklat serien Jet Drive motorer vara särskilt effektiv även i tuffa vattenförhållanden som forsar och stim. F60 är den enda Jet Drive med en nettoeffekt på 40 vid 5500 varv per minut (rpm). Denna fyrcylindriga, enkel överliggande kamaxel (SOHC) Motorn har en cylindervolym på 60,8 cubic inches, ett varvtalsområde på 5000 till 6000 och ett kompressionsförhållande på 9,5-till-1. System inkluderar wet-sump smörjning, elstart och en TCI mikrodator tändning. Denna Jet Drive motor har också en California Air Resources Board (CARB) utsläpp rating av tre stjärnor. Den väger 268 pounds.
Mellanregister

ingenjörer utvecklat Yamahas Mellanregister motorer för pålitlighet och dagligt bruk. Den trecylindriga F40 modellen har en nettoeffekt på 40, tillsammans med ett varvtalsområde på 5.000 till 6.000, en förskjutning av 45,6 cubic inches, och ett kompressionsförhållande på 9,87-till-1. Den är utrustad med en SOHC bränsleinsprutningssystem, våt-sump smörjning, en elektrisk startmotor och CDI Micro Computer tändning. Liksom Jet Drive 40 hk, har ett CARB rating av tre stjärnor. Den väger 214 pounds.
High Thrust

Yamaha höga krafter är två-Thrust-motorer tänkt att vara mer kraftfull än de flesta motorer med jämförbara specifikationer. Även om ingen High Thrust har en netto hästkrafter på exakt 40, är ​​T50 bara något mer kraftfullt på 50 hk. Den har en fyrcylindrig motor med en cylindervolym på 60,8 cubic inches, ett varvtalsområde på 5000 till 6000 och ett kompressionsförhållande på 9,5-till-1. Det har SOHC bränsleinsprutning, våt-sump smörjning, en elektrisk startmotor och TCI mikrodator tändsystem. Den har också en tre-stjärniga CARB rating och väger vid 203 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103840.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.