Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Kapten, båtsman och styrmannen Arbetsuppgifter

En stor båt eller fartyg kräver många besättningsmedlemmar att hjälpa resan gå smidigt. Ju större båten, desto fler människor krävs. Många fartyg har en besättning kapacitet i tusental, Titanics passagerare och besättning kapacitet var 3.547. Dock har varje båt eller fartyg samma nyckelpersoner ombord som utför specifika uppsättningar av arbetsuppgifter. Kapten

Kaptenen är den person som ansvarar för hela fartyget och den dagliga verksamheten. Han är ansvarig för att göra alla de slutliga beslut som är förknippade med alla aspekter av fartyget. Kaptenen sätter kursen för fartyget och bestämmer vilken hastighet den färdas. Han är ansvarig för att anställa andra medlemmar av besättningen, sälja lasten och underhålla fartyg stockar. I fartygets säkerhet beror också på kaptenen och hans inspektion av fartyget.
Båtsman

En båtsman, eller båtsman, är främst ansvarig för däck i fartyget. Hon arbetar som handledare ovanför besättningen som arbetar på däck för att se till att de slutför alla sina uppgifter korrekt och i tid. Hon tilldelar också arbetsuppgifter för besättningen. En båtsman kan fungera som en säkerhetsvakt för fartyget. Den person som i detta läge fungerar som en mellanhand för den högsta ledningen av fartyget och resten av besättningen.
First Mate

Tvåa i kommando till kaptenen, skulle en styrman bli kapten om något skulle hända med kaptenen. Han måste förstå fartyget samt kaptenen förstår det och utföra uppgifter kaptenen tilldelar honom. Den förste styrman utbildar besättningsmedlemmar för att utföra sina jobb. Den förste styrman får dela ut arbetsuppgifter till medlemmar och övervakar verksamheten i däcket. Medan vissa av dessa uppgifter har ansvaret för båtsman, tjänar den första styrman som båtsman överlägsna.
Kvalifikationer

Medan en båtsman inte kräver särskild certifiering, hon måste ha erfarenhet på däck på ett fartyg. Detta innebär att hon först måste arbeta som en besättningsmedlem på ett fartyg. När en person har en båtsman, kan hon gå vidare till att bli en styrman. En styrman kräver certifiering, samt erfarenhet som en båtsman. Slutligen kan en styrman bli kapten. För att bli en kapten, måste hon skaffa en licens från USA: s kustbevakning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104452.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.