Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Wire en Perko Switch Locking Batteri

Ett bra sätt att spara energi på en motorbåt är genom att lägga till ett batteri switch, såsom en Perko låsspärr. Denna enhet ansluts till ett eller båda batterierna på båten och sparar ström genom att förhindra att batterierna tar ner och inte använda överskott makt. Omkopplaren är ansluten via portar på baksidan av enheten. Du kan installera det om du har grundläggande gör-det-själv kunskaper och några vanliga verktyg. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Socket set eller skiftnyckel
avbitare och strippor
Visa fler instruktioner
1

Skruva av muttrarna från hamnarna på baksidan av Perko låsspärr. Det finns två portar som är märkta "1" och "2" och de används för de två batterierna. Den tredje porten används för motorns batterikabeln.
2

Koppla bort batterikabeln från motorn batteriet. Ta bort muttern över pluspolen
3

på motorns batteri och passform ena änden av en av trådarna som medföljde Perko till terminalen. Skär ledningarna till lämplig längd och skala ändarna, om det behövs. Byt ut muttern.
4

Kör den andra änden av kabeln till "1"-porten på baksidan av terminalen och byt muttern.
5

Ta bort muttern från positiva terminalen på det andra batteriet och placera ena änden av den återstående tråd över terminalen. Byt ut muttern.
6

Montera den återstående änden av denna tråd i "2"-facket på strömbrytaren och byt muttern.
7

Montera kabeln motorns batteri in i den återstående porten och sätt tillbaka muttern. Bytet kommer nu att vara aktiv och du kan använda kontrollerna på framsidan av omkopplaren för att växla mellan motorerna. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104187.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.