Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man målar Utombordsmotorer

tiden, utombordsmotorer ackumulera en tung beläggning av grime, för att inte nämna en blekning av färgen. Detta beror på att många utombordsmotorer ursprungligen målade med enstegs färg som har liten eller ingen UV skydd. Även de med lämplig färg, kan ha färgad plast täcker att missfärgas med tiden. Det största hindret för att måla en utombordsmotor är att städa skräp från motorn innan du börjar. Som med alla färg-projektet, är korrekt förbehandling avgörande för den slutliga produkten. Saker du behöver
Plastduk
Saw häst
Paint skrapa
maskeringstejp
Kraftig avfettning rengöringsmedel
Pressure Wax bricka Mössor och fett remover Rags

Grå fordonsindustrin instegsskydd pad
Visa fler instruktioner
1

bort utombordaren från båten, om möjligt. Om inte, sedan täcka båten själv med plast för att förhindra över spray. Om du kan ta bort motorn, montera den på en sågbock.
2

Skala bort alla dekaler och klistermärken från motorn med hjälp av en färgskrapa eller nageln. Beroende på ålder av klistermärken, kan det bara skala bort. Om motorn har gjutna emblem, täcka dem med maskeringstejp.
3

Avlägsna motorkåpan. Det kommer att behöva målas separat från själva motorn.
4

Spray hela motorn och motorhuven med avfettningsmedel, fokuserar de flesta av spray på greasiest delarna av motorn. När det är färdigt, låt avfettningsmedel att sjunka ner i fett, men inte låter det torka på ytan.
5

Justera högtryckstvätt till sitt fan inställning. Undvik att spraya motorn med trycket sprutans hårdaste inställningen, eftersom detta kan skada känsliga komponenter såsom slangar. Låt motorn torka innan du fortsätter.
6 komponenter

Cover som inte ska målas med maskeringstejp.
7

Scuff ytor som ska målas med den grå automotive scuff pad. Du måste helt ta bort eventuella glans för att försäkra sig om att färgen fäster på ytan.
8

Rengör ytorna som skall målas med vax och fett remover på en trasa för att avlägsna eventuell kvarvarande spår av motorolja eller fett.
9

Spray motorn och motorhuven med en marin-säker färg som är säkert för användning i höga temperaturer situationer. Låt färgen torka helt innan du använder båten i vattnet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104495.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.