Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Felsökning av en Yamaha utombordare

Yamaha utombordare är hållbara och jämförelsevis slitstark utombordsmotorer. Men liksom alla utomhus utrustning de kan drabbas av de vanliga problem från tid till annan. När detta händer, kan känna några enkla tester om hur man felsöker en Yamaha utombordare få dig tillbaka till båtlivet snabbt. Saker du behöver
Batteriladdare
Wrench
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

undersöka sambanden mellan motorn och batteriet. Ibland ledningar lossnar, och detta förhindrar den kraft som behövs för att starta motorn kommer in i motorn. Dra åt eventuella lösa anslutningar med en skiftnyckel och rengör batteripolerna för att avlägsna korrosion som kan förhindra en bra anslutning.
2

Koppla bort batteriet och ta bort det. Bifoga den till batteriladdaren och kontrollera att det är fulladdat. Om batteriet är urladdat eller låg effekt, vänta en timme eller två medan batteriet laddas. Ta ut batteriet ur laddaren och sätt tillbaka den i motorn. Återanslut batteriet och försök att vrida motorn på nytt.
3

Avlägsna tanklocket och kontrollera att det finns bränsle i tanken. Lägg till mer bränsle om tanken är låg eller tom. Stäng tanklocket. Ta bort bränslefiltret. Undersök filter för smuts. Om det är smutsigt, behöver den rengöras eller bytas innan användning.
4

Koppla bort batteriet. Ta bort varje tändstift i sin tur med en hylsnyckel. Undersök tändstiften för slitage och korrosion. Byt ut alla tändstift som blivit smutsigt. Återgå arbetsgrupperna tändstift och eventuella ersättare, till motorn och montera tillbaka dem på plats med hylsnyckel. Återanslut batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103348.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.