Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Typer av örlogsfartyg

En väl avrundad flottan inte kan förlita sig på en typ av fartyg för att utföra många olika uppdrag. Kapital fartyg som hangarfartyget kan leverera massiva kraft till en fiende, men skulle vara mycket sårbart utan stöd av fregatter, kryssare och jagare. Under ytan är ubåtar används för att ge eskort till ytan flottan eller kan användas för att leverera strategiska kärnvapen eller ett team av Navy Seals. Hangarfartyg

Huvudsaklig skepp av de flottor som har råd med det, är hangarfartyget avsedd för projekt luft kraft där den behövs utan förlita sig på landbaserade tillgångar. Nimitz klassificerar flygbolag kan bära 64 till 90 flygplan och drivs av 4.500 sjömän. Ett hangarfartyg är alltid åtföljs av ett antal andra fartyg för stöd och skydd. De är i 100.000 ton sortiment.
Amphibious Assault Ship

Amphibious Assault Ship används för att transportera personal och fordon stridsområdet och ge stöd till landbaserad drift. En Wasp klass skepp kan bära nästan 1.900 soldater på toppen av de 1.100 sjömän som krävs för dess drift. Den kan utrustas med en mängd olika flygplan beroende på uppdraget. De är i 45.000 ton sortiment.
Guided Missile Cruiser

guidad missil kryssare såsom Ticonderoga Cruiser är ett fartyg konstruerade för multirole yta uppdrag och lång räckvidd attack roll tack vare sin tomahawk missiler. De är i 9.500 ton sortiment. Addera Guided Missile Destroyer

Något mindre än en kryssare, en jagare avsedda för både attack mot land, hav och luft mål och försvar mot fartyg och flygplan. Deras främsta förrättning är missiler, därav namnet. Den Arleigh Burke klass i den amerikanska flottan används främst som anti-air. De är i 8.000 ton sortiment.
Fregatt

Små fartyg som vanligtvis används som en anti-submarine skärmen. De är i 4.000 ton sortiment.
Snabb attack ubåt

attackubåt är designen att rikta och förstöra havet mål med hjälp av konventionella vapen som torpeder och kryssningsmissiler. De är mindre än missiler ubåtar och snabbare. Exempel inkluderar Virginia, Seawolf och Los Angeles klass i den amerikanska flottan. De är i 8.000 ton sortiment.
Ballistic Missile Submarine

ballistiska missiler ubåtar är designen att rikta och förstöra strategiska landmål använda kärnvapen. De är den största klassen av ubåt, och inkluderar Ohio klass i den amerikanska flottan. De är i 17.000 ton sortiment.
Guidade missilubåt

missil ubåtar är konstruerade för att bära konventionella missiler för att förstöra taktiska havet eller mål mark. De kan också användas för att transportera och distribuera Special Forces lag under vatten. I den amerikanska flottan, guidade missiler ubåtar byggs Ohio klass. Addera Hospital Ship

Liksom namnet antyder, ger ett sjukhus skepp medicinskt stöd. På grund av sin natur, måste sjukhuset fartyg behandla både allierade och stridande fiende och vara tydligt märkta. Eldning på ett sjukhus fartyg är en krigsförbrytelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103538.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.