Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar Genom Hulls på aluminiumbåtar

Montering en skrovgenomföring givaren på aluminiumbåt, eller någon båt för den delen, kan vara en skrämmande proposition för en ny båt ägare. Tanken på att borra ett stort hål i botten av en båt som gör även den mest upplevelsen båt eller gå vidare med försiktighet. Även om de flesta båtägare tenderar att dra sig undan från denna typ av givare till förmån för en akterspegel, är det genomgående hålet givare anses av många båtägare att vara mer exakt, tillförlitlig och relativt lätt att installera. Saker du behöver
Skruvdragare
1/8 tum bit
håltagare som
Marint tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Välj ett lämplig plats för givaren, efter rekommendationer från givarens tillverkare, tillverkare av ekolod som givaren ansluts till och båtbyggare.
2

Lossa chuck på en skruvdragare och infoga en 1/8-tums borr. Dra åt chuck. Följ borren tillverkarens bruksanvisning. Borra ett hål genom aluminiumskrovet.
3

Lossa chuck på skruvdragare, ta bort 1/8-tums borr och sätt i lämplig storlek hålsåg, erforderlig givare tillverkare . Dra åt chucken Använd pilothålet är en guide för skaftet av hålsåg, och ett hål i skrovet med hålsåg.
4

Guide givaren tråden genom hålet i skrovet . Applicera en 1/8-inch sträng av Marint tätningsmedel till läppen av omvandlaren och upp kroppen av omvandlaren för tjockleken på skrovet. Skjut givaren genom hålet från utsidan av skrovet och vrid läppen av givaren mot skrovet för att säkerställa att det inte finns något överskott av tätningsmedel på transduktorn och givaren sitter fästa vid skrovet utan mellanrum mellan skrovet och den givaren läppen.
5

Slip givarens packningen på givaren från insidan av båten. Skruva givarens nylon medurs tills den är tät. Torka av överflödig tätningsmassa slutföra installationen av det genomgående hålet givare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104508.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.