Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att ljudisolerade Inombordare båtmotorer

En båt utrustad med en inombordsmotor kan ha mer kraft och snabbare acceleration än ett utåt utrustat kärl. Den inre kan vara bullrigare också. Detta eftersom de flesta glasfiber båtar inte har ljudisolering monteras i motorrummet. Det är ett alternativ som du kan lägga till din båt själv med minimal kostnad. Saker du behöver
Roll-on truck bedliner material
färgtråg
Roller
Visa fler instruktioner
1

Lyft motorhuven och inspektera motorrummet. Varje plats där ni kan se ojämna glasfiber är en plats där ljudisolering kan installeras.
2

Öppna burken med roll-on liner flaket och häll lite i färgen facket. Så länge motorrummet inte är täckt av fett och olja, är ingen ytterligare förberedelse behövs för roll-on liner för att hålla sig till det inre skrovet.
3

Coat rullen med sängen liner som just du skulle göra om du målar en vägg. Coat motorrummet med två skikt av isolering. Låt det första skiktet torka i minst femton minuter innan du lägger till det andra skiktet.
4

Applicera flakinsatsen till undersidan av motorhuven, även med hjälp av två lager med femton minuters torktid mellan skikten. Låt sängen liner härda helt innan du försöker starta båten eller stänger locket. Sängen insatsbeläggning avger brandfarliga ångor under härdning som kan orsaka en explosion om de antänds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104521.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.