Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar en Flush Seat Mount Båt

aluminiumbåtar är normalt billigt, vilket gör dem valet av många sportfiskare. Bench säten kan emellertid vara extremt obekvämt på grund av bristen på stöd för ryggen. Några större aluminiumbåtar komma med fiske plattformar men saknar tillräcklig sittplatser, vilket gör det svårt att bekvämt spendera många timmar på båten. Du kan lägga till en sittplats använder ett infällt fäste för att eliminera tillbaka trötthet så att du kan bo på vattnet längre. Saker du behöver
Måttband
Boat sits
Marker
hål borra
såg
Hammer
skiftnyckel
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Beräkna clearance krävs för båten sätet du tänker installera med hjälp av ett måttband för att mäta sitsen vid dess bredaste punkt. Dela upp mätningen i hälften. Lägg två inches. Detta är det minsta avstånd som båten sätet behöver i båda riktningarna från flush sätet fästet så att det kommer att vara fritt från hinder.
2

Markera platsen på båtdäck där du tänker installera flush sätet monteringen med en markör. Glöm inte att ta det minimiavstånd du beräknade i beaktande.
3

Mät stift som skjuter ut från botten av flush sätets fäste. Välj ett hål såg som är samma diameter som stiftanslutningen. Skär ett hål i däcket centrera hålet såg över märket som drogs i steg 2.
4

Inset stiftanslutningen i hålet som gjordes i steg 3. Passformen ska sitta. Om det behövs trycker sitsen med en hammare så att den sitter tätt på båtdäck.
5

Säkra flush sätet montering på båtdäck. Följ tillverkarens anvisningar med hjälp av den medföljande hårdvaran, en skiftnyckel och en tång.
6

Bifoga en pin-typ stol fäste till ramen på botten av båten sätet följer sätets tillverkarens instruktioner . Sätt tappsäte montera kopplas till båtens sätet i den infällda sätet montering på båtdäck. Tryck ned tills stolen låses på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104653.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.