Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att rädda en båt

Båt resa är ett roligt och säkert sätt att njuta av naturen och att få där du måste gå. Men när en båt kapsejsar eller skrovet är punkterad, kan vatten komma in i båten och äventyra dess säkerhet. Att lära sig att korrekt lösa ut en båt kan rädda dig sorg simma i land och med rädda liv. Bailing tekniker beror på vilken typ av båt du har, liksom under vilka omständigheter den tar på vatten. Saker du behöver
Bucket
Självhäftande Glasfiber Patch
Visa fler instruktioner
1

lokalisera källan till vatten kommer in ditt hantverk. Om det finns ett hål i båten, kommer du vill säkra detta innan du gör något annat eftersom tömning en båt med vatten medan det fortfarande kommer in är en hopplös kamp. Om det är en långsam läckande hål, kan du välja att tömma båten på lite vatten innan itu med överträdelsen. Om hålet är i maskinen, kan du brukar hålla hålet ovanför vattnet. Om det är i cockpit, måste du ta itu med det omedelbart.
2

Använd självhäftande glasfiber patch för att säkra brott i båtens skrov. Alla säkra båtar har akuta kit som ska innehålla en sådan lapp, som vanligtvis är glasfiber, en gemensam båt material. Denna patch fäster helt enkelt till båtens skrov och stoppar vattnet från att fortsätta att läcka i. Addera 3

Lägre båtens segel. Detta är inte tillämpligt på rund-chine båtar med motorer. En vattenfylld segelbåt är mycket sannolikt att kantra och kan tömmas på vatten genom att ösa ut det från utsidan. Grab på skrovet på båten för att undvika att bli trött medan du simmar och ösa.
4

Rock båten från sida till sida för att avlägsna vatten. Denna teknik kan vara snabbare och mindre arbete än att använda en hink till borgen och fungerar bäst på v-chine båtar. En person kommer att behöva gå i vattnet och skaka båten försiktigt från utsidan till rock vatten ur sittbrunnen.
5

Fyll din hink med vatten från insidan av ditt hantverk och häll den överbord. Fortsätt denna som behövs tills allt vatten ur båten har tagits bort. Alternativt kan du använda en automatisk öskar, om din båt är utrustad med en. Dessa maskiner pumpa vatten ur båten hela tiden.
6

Återgå till stranden direkt. Även om du har ett säkert säkrat brott i ditt hål eller återvunnits från en kantring, bör du inte fortsätta resan förrän du reparera båten och dina passagerare har återhämtat sig. Räkna huvuden för att se till att alla stod för och säker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104615.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.