Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Anchor din båt på en strand

Vad bättre sätt att avsluta en lycksalig dag av segling än att bygga en lägereld på en närliggande strand? Om du bestämmer dig för att stanna vid en strand medan i en båt, är det klokt att förankra båten istället för att bara dra upp båten på stranden. En högvatten kan överraska dig och dra båten ut till havs. Genom att följa några enkla steg kan du lära dig att förankra din båt på en strand och fortsätta ditt nöje och avkoppling. Saker du behöver & Beach ankare
Rope
Visa fler instruktioner
1

Fyll båten med en strand ankare. En strand ankare är mer tillförlitlig än en vanlig ankare när du arbetar med sand. De kan antingen vara vridna i sanden som en korkskruv eller krossas som en spik.
2

Fäst ankarlinan till fören med en pålstek knut. Bilda en slinga i linan, och sedan en andra slinga. Ta den lösa änden av den andra slingan och uttrycka det genom den första slingan. Fortsätt att dra den änden runt den ursprungliga längden av repet och tillbaka genom samma slinga, och sedan dra åt.
3

Fäst den andra änden av repet till stranden ankare med ett ankare skumt knut . Vrid repet runt handtaget och passera änden runt den ursprungliga längden på repet. Trä ändarna genom svängar och dra åt.
4

Kör båten nära land. Avsluta båten och simma eller gå till stranden. Håll baksidan av båten och propellern flyter i vattnet.
5

Dra ankarlinan så långt det går. Skjut stranden ankaret djupt i sanden genom att vrida eller körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103959.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.