Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur gör jag Rebed Marine Döda Lights?

Din båt är säkert förankrad, och du bara fick sova nere när ett lätt regn börjar. Att döda ljus du lovade att rebed förra året börjar droppa på huvudet. Du lider en natt av kinesisk vatten tortyr som dig igen lovar att du kommer fixa det läcka. Förhindra läckage genom att ta bort och rebedding de döda lampor, eller icke-öppningsbara fönster, är en ganska enkel uppgift. Interiören i båten kommer också att gynnas när de döda lamporna inte läcker. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Fast nyckel satt
Assistant Review Drill
Borr satt
spackel
trä dörr shims
Hammer
Handskar
Isopropylalkohol
Rag
polysulfiden eller silikon tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla fästen som håller döda lätta ramar till båtens skrov. Placera en andra person inne i båten. Ge din hjälpare med en lämpligt dimensionerad ringnyckel för att ta bort ramen muttrarna. Använd en stjärnskruvmejsel för att hålla varje skruv stadigt medan din hjälpare bort matchande muttern.
2

Borra avskalad out skruvskallar med en borr storlek till samma diameter som skruvarna. Ta bort de skadade skruvarna med skiftnyckeln när du har borrat bort skruvskallarna. Addera 3

Sätt en vass spackelspade under döda ljus ram. Vicka spackel som du skär den gamla tätningsmedlet. Ta bort spackel. Kör en shim trä dörr i dess ställe med en hammare.
4

in spackel i en annan position på ramen. Skär gammalt tätningsmedel. Sätt in en annan dörr shim i dess ställe. Arbeta dig runt ramen tills du har klippt alla gamla tätningsmedel och du kan fritt ta bort ramen. Avlägsna ramen. Ställ ramen åt sidan.
5

Ta bort allt gammalt tätningsmedel på de döda lätta ramar och sidorna kabin. Använd isopropylalkohol och en trasa för att avlägsna tätningsmedlet. Skydda dina händer med handskar.
6

Lägg en sträng av ny fogmassa runt utsidan ram. Lägg en sträng av ny fogmassa runt omkretsen av kabinen sidoöppning. Använd en kisel tätningsmedel om ramarna är tillverkade av plast. Använd en polysulfid tätningsmedel om ramarna är gjorda av metall.
7

Sätt i skruvarna i ramarna, en i taget. Be din hjälpare till löst starta varje mutter.
8

Dra åt skruvarna och muttrarna tills de ligger tätt men inte för hårt.
9

Städa upp överflödigt tätningsmedel med isopropylalkohol och en trasa.
10

Låt tätningsmedlet tid att härda enligt instruktionerna på förpackningen.
11

Dra åt varje skruv och mutter i ramarna tills tight. Detta säkerställer en läckfri tätning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104467.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.