Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Checklista för en Sea Bag

När du är på en båt, det finns begränsat utrymme för bagage. Passagerarna är i allmänhet uppmuntras att packa lätt och får en högsta tillåtna vikt. Samtidigt finns det särskilda överväganden som måste göras för att packa för en sjöresa. När du packar din sea väska, vad är några av de-måsten för att säkerställa en underbar resa på havet? Vad ska du packar att vara väl förberedd utan att överbelastas? Vara Sun-Beredda
Pack artiklar att hantera att vara ute i direkt solljus under längre perioder.

till sjöss, har du inget skydd mot elementen när du är på däck, och solen kan lämna dig uttorkad, bränd och eländig. Se till att ditt hav väska har ett bra solskydd med en tillräcklig hög solskyddsfaktor för din hudton. Ta med en hatt med ett brätte, löst sittande, ljusa byxor och skjorta och sandaler. Ta med en hand fläkt om vädret är sannolikt att vara varm. Ta en pulveriserad elektrolyt mix som du kan lägga till vatten om du börjar känna dig utmattad eller uttorkad. Inga av dessa poster bör ta upp mycket plats.
Be Storm förberedda
packa några poster i händelse av en storm.

Medan de flesta människor reser till havs under bra väder, det finns inget att berätta när en storm kan träffa. Se till att inkludera i ditt hav väskan vissa objekt att rida en storm. Inkludera Dramamine eller annan sjösjuka droger ifall vattnet blir grov. Ta en tunn men ändå varm tröja, vattentäta skodon och en regnrock.
Föremål för fritid
En resa på en båt kan ha massor av tid för fritidsaktiviteter.

En sak ett hav väska ska innehålla är några saker som kommer att hjälpa till med avslappning. Människor tar ofta en tur på en båt för att njuta av sommarens långa, lata dagar. Vad hjälper dig att njuta av en ledig dag? Är det en tjock sommar kärleksroman, ett schackbräde, eller en MP3-spelare laddad med din favoritmusik? Inkludera objekt som du kommer att njuta av i ditt hav väskan.
Essential Travel Poster
Packa havet väska klokt att säkerställa en lyckad resa, vare sig det gäller affärer eller nöje.

Inkludera i ditt hav väskan alla nödvändiga handlingar, identifiering, pengar och kommunikationsenheter. Ingen vill vara på havet och plötsligt befinner sig utan en viktig punkt. Båtar flyttar ofta över internationellt vatten och besöka olika nationer. Har du ditt pass? Har du kopior av det, och de är förseglade i två vattentäta plastpåsar? Hur är din telefon och en lista med viktiga telefonnummer om du förlorar det? Se till att ta med kontanter samt ett kreditkort, och lagra en av dem på din person, en i havet väska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104498.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.