Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

DIY Glasfiber Repair

Flera objekt innehåller glasfiber exteriörer. När de är skadade, spruckna eller repade en enkel reparation återvänder dem till nyskick. Tillämpa en enkel lapp av glasfiber duk och reparationer harts nästan alla typer av glasfiber. En amatör kan slutföra projektet och några speciella verktyg behövs. De reparationsmaterial säljs i kit eller separat på järnhandeln. Saker du behöver
Sand papper
roterande verktyg eller kvarn
Glasfiber fleece
Resin
Härdare
Pensel
Mixing material
Sandpapper, 200 grit
Primer
Paint
Visa fler instruktioner
1

Klipp bort överflödigt glasfiber stickor och agnar från spruckna ytor och fasade kanter sprickor eller hål med en roterande verktyget innan du gör något reparationer
2

Sand utsidan runt sprickan till en grov yta med 80-slippapper. Torka av området med en handduk och rengör noggrant med ett rengöringsmedel. Låt ytan torka helt.
3

Lägg harts och härdare till en blandning behållare och blanda väl. Använd rätt blandningsförhållanden som anges genom märkningen på härdare. Tänk på att plaster härdar långsammare i miljöer under 70 grader Fahrenheit.
4

Skär glasfiber fleece till storlek med en sax. Det måste passa över hålet med ungefär en tum av överlappning. Muddra glasfiberväv remsan i plasten tills den är helt täckt.
5

Applicera remsan över sprickan eller hålet. Låt massan torka och härda. Detta kan ta allt från två till 12 timmar.
6

Slipa ytan av plåstret med 200-slippapper. Torka bort överflödigt med en handduk. Applicera sedan glasfiber primer över ytan av plåstret. Efter detta torkar (se produktmärkning för torktider), tillämpa en matchande skikt av glasfiber färg på utsidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103615.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.