Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Båt dockning Tricks

En del av att ha en upplevelse kvalitet båtliv ingår att ha båtlivet färdigheter som inkluderar dockning, knut-kopplingsförbehåll, ankring, ramp och manövrering. Sammantaget är den viktigaste färdigheten dockning en båt. Docking tillåter ägaren att tryggt parkera och säkra båten effektivt. Säkra båten efter ridning innebär att placera båten i en docka, säkra och låsa båten. Öva

Dockning en båt är inte en manöver som bör rusade. Faktorer att tänka på när dockning inkluderar väder, tidvatten, tid på dygnet och din förmåga att navigera på öppet vatten. Öva navigera båten på öppet vatten. Kör båten upp till en docka långsamt. Vid genomförande av denna manöver, få en känsla för hur vågor och vind påverkar båten. När mastering dockning tekniker, öva hantera båten i dag och natt situationer tiden. Addera Docking

Välj ett område på kajen för att placera båten. Se till att vattnet inte är för grunt. Docking kan göras på vattnet eller på en bärbar docka. Bärbara bryggor kräver att du har en bil och en båt dockning skumt. En annan dockning metod är en dockningsstation lagringsanläggning. Dessa typer av anläggningar hanterar båtar i slutna byggnader. Båtar halas in i förråd och halade på maskinerna. Maskinerna lägger båtarna i lagerhyllor.
Tie Rep

Förbered repen på din båt att knyta till dockningsstationen. Detta kommer att hålla din båt säkrad och fri från att flyta iväg. Knyt ena änden av repet till fören och aktern på båten. Navigera båten så nära som möjligt till dockning platsen. Knyt den andra änden av repet till de bommar som är anslutna till dockningsstationen. När säkra, släpp båtens ankare i vattnet. Detta kommer att säkra båten i stället från att flyta mot grov vatten.
Powerboat Dockning

Dockning en båt med en motor ombord kan vara knepigt. Styr båten med fart från motorn mot dockningsstationen. Sakta manövrera båten upp till dockningsstationen. När nära dockningsområdet, stäng av motorn. Flytta motorn växel till naturliga position. Passa in roder att vara i en rak position. Detta gör att båten inte gunga ena eller andra sidan. Vid dockning en båt med dubbla motorer, navigera båten vid en låg hastighet för att underlätta båten i dockningsstationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104388.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.