Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Honda 130 Outboard specifikation

Honda Motor Company grundades 1948 av Soichiro Honda. Företaget började med att producera motorcykel motorer och ramar. Idag producerar Honda bilar, motorer bilar, motorcyklar, cyklar smuts, ATV, utombordsmotorer, lawn-och sjukvård produkter, små generatorer och andra motordrivna produkter. Honda introducerade sin första fyrtakts utombordare marina motor över 40 år sedan. Hondas utombordsmotorer variera i kraft kapacitet 2-225 hästkrafter, och är gjorda för att passa en mängd olika båtar. Motorspecifikationer

Honda BF130 är en fyrtaktsmotor med fyra cylindrar. Denna motor deplacement är 2,254 cc. Cylindern borrningen har en diameter på 3,38 inches, och slaglängden kolven har en längd av 3,81 inches. Bränslet Styrsystemet är en enkel överliggande kamaxel som har 16 ventiler. Motorn arbetar på någonstans mellan 5.000 och 6.000 varv per minut vid full gas (WOT). Dess maximala effekt är 130 hästkrafter vid 5500 rpm. Motorns generator har en märkeffekt på 40 ampere eller 504 watt.
Funktioner

Honda BF130 är konstruerad och byggd runt motorn Honda använder i sina populär bil, Accord. Dess programmerad elektronisk bränsleinsprutning Systemet har fyra spridare. Detta system har också en gemensam högt flöde leverans spjällhus, vilket säkerställer leverans av rätt mängd bränsle och luft för att hjälpa ekonomin optimera bränsle och ge enkel start. Denna utombordsmotor har också en vridning dämpare, vilket sänker motorns tyngdpunkt och ger bättre hantering. All elektronik på BF130 är placerade på toppen av motorn för att undvika kontakt med vatten.
Övriga specifikationer

BF130 har en utväxling på 2,00 till 1. Den växelspak går från framåt till neutralläge för att vända. Motorn är 21,7 inches lång. Den BF130 tändsystem är en programmerad mikrodator, och startsystemet är en elektronisk tryckknapp. Kylsystemet på denna motor använder strikt raw-vatten. Den BF130 har också dubbla motroterande balancers, vilket motverkar motorns vibrationer. Hondas motor varningssystem varnar användare när det är överhettning, lågt oljetryck, over-rev, batteriets kondition och andra viktiga problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103866.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.