Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Lägga till Glitter till en Gel Coat

Lägg till lite glitter och glans till tråkig och matt glasfiber genom att blanda glitter i gelcoaten. En skyddande försegling över fartyg och släpvagnar, gel tätningar belägga ytan av glasfiber, hjälper till att förhindra läckor, mögel, sprickor och repor. Dessutom kan gelcoaten fixa även mindre defekter såsom hål och chips. Hjälp glasfiber behålla sin orörda utseende med lite skimmer genom att lägga glitter på den annars klarlack. Saker du behöver
Glitter flakes
Gel coat
Stor hink
Omrörare
måla pistol
Visa fler instruktioner
1

Plocka glitter flinga storlek du vill använda för gelcoat. Flake storlek varierar från stora, märkbara flingor till mindre, små flingor. Vid köp av flingor, be att få se exempel på gelcoat med flingor mot olika färger av glasfiber. Mörkare glasfiber kommer att visa både stora och små flingor, medan en vit eller elfenben glasfiber inte kan uppvisa större eller mindre flingor.
2

Häll klar gelcoat i en stor hink och tillsätt en lämplig mätning av flingor. Beroende på flingstorlek och tillverkare du väljer, kan flaga mängden variera. Rör beläggningen bra att ta bort eventuella klumpar och fördela jämnt i gelcoat. Använd en lång metall eller trä omrörare för att flytta beläggningen runt botten av behållaren, där det tenderar att bosätta sig.
3

Fyll måla pistol med blandningen. Medan hälla blandningen i färgen pistolen, noggrant titta på att se till att det inte finns några klumpar. De klumpar kommer att täppa färgen pistolen.
4

Applicera gelcoat till glasfiber enligt anvisningar från gelcoat tillverkaren. Applicera gelcoat i släta, jämna drag och päls två gånger för att säkerställa en heltäckande.
5

Låt gelen pälsen att torka helt innan ytterligare skikt om det behövs. Den torktid beror på tillverkaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104550.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.