Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Ohio River Boat Trips

Ohio River täcker en längd av mer än 900 miles från Pittsburgh, Pennsylvania, till Mississippifloden. Under 1800-talet blev floden en viktig handelsväg för många städer längs stränderna i Ohio, Kentucky, Indiana, och Illinois. De flodbåtar som tidigare bedrevs förnödenheter så småningom förvandlas till små kryssningsfartyg komplett med boende, restauranger och nöjen. Idag, flera av dessa historiska båtar erbjuder en mängd olika kryssningar som inkluderar buffémåltider och levande underhållning med informativ kommentar från sina kaptener. BB Riverboats

BB Riverboat Company, baserat i Newport, Kentucky, erbjuder en mängd av Ohio River Cruises på sin flotta av tre historiska flodbåtar (Belle of Cincinnati, floden drottningen och Newport Landing) . Cruise alternativ allt från sightseeing-bara kryssningar till tema lunch och middag kryssningar med en buffé-stil måltid.

Man erbjuder dessutom specialiserad kryssningar som en sju-natt resa till Chattanooga, Tennessee, som omfattar hotellövernattningar vid varje stopp och en natt ombord på historiska Delta Queen. Varje flodbåt ger klimat-kontrollerade däck, en fullständig bar, buffé-måltid service och ett dansgolv med levande underhållning. Privat charter kryssningar finns också för sightseeing, företagsevenemang och bröllop. Addera Louisville

Belle of Louisville och Spirit of Jefferson, baserad i Louisville, Kentucky, ger sightseeing -Endast kryssningar samt två timmars lunch eller middag kryssningar på sina två historiska flodbåtar. Den har också scheman en fyra timmars dans kryssning som inkluderar en pre-cruise party på kajen, levande underhållning, en buffet middag, drinkar och souvenirer.

1914 Belle of Louisville ger ett klimat-kontrollerad balsal och bar med en maximal kapacitet på 750 personer medan 1963 Spirit of Jefferson erbjuder samma bekvämligheter med en kapacitet på upp till 150 personer. Båda båtarna är också tillgängliga för charter evenemang inklusive bröllop, företagsevenemang, släktträffar och stora fester.
The Valley Gem Sternwheeler

Valley Gem Sternwheeler, baserat i Marietta, Ohio, har två timmars sightseeing kryssningar och tre-timmars kryssningar till historiska lås på Ohio River. Det också scheman speciella Grand Buffet Lock och Lunch kryssningar som inkluderar en buffé måltid, levande underhållning och en resa till Lock nr 2 på Devol s Dam eller Willow Island Lock and Dam.

Byggår 1988, Valley Gem sternwheeler är uppkallad efter en historisk stern-hjul båt som existerade mellan 1898 och 1918. Det ger klimat-kontrollerade däck, en gåva och mellanmål butik, buffé-måltid sittplatser för 98 personer och en total kapacitet på upp till 296 gäster. Private Charters finns också för upp till fyra timmar med måltid alternativ och andra bekvämligheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103745.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.