Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Kan jag bifoga en Snap till en fiberglasplatta?

Glasfiber håller inte skruvarna mycket väl vilket framgår av de flesta båtar som är mer än ett eller två år gammal. På nära kontroll, snaps flesta av dessa båtar har saknas där skruvarna bara har dragits ut. Fästa enkelt att Glasfiber kan vara en svår proposition. Om snap är installerad i en glasfiber skrov, måste skrovet skall borras ut större än skruven används för att fästa knäppa och en starkare epoxy plugg hälls på plats för att förhindra snap s skruv från att dra ut de jämförelsevis svaga glasfiber. En glasfiber panel, å andra sidan, kräver en annan fästmetod. Saker du behöver
Borr satt
Cordless Pop drill
nitar
Marine silikonhäftmassa
Pop nitpistol
Visa fler instruktioner
1 < p> Välj en popnit som passar i hålet i mitten av den manliga delen av snäpp.
2

in en borr i chucken på en skruvdragare och dra åt chucken. Välj ett borrskär av samma storlek som popniten att säkerställa en tät passning för niten. Borra ett hål på önskad plats i glasfiber panelen.
3

Öppna ett rör av marint silikon lim. Coat den sida av den manliga delen av snap som vilar mot fiberglasplatta med bindemedlet. Sätt en klick lim på hålet i glasfiber panelen.
4

Skjut axeln hos pop niten i en pop nit pistol. Sätt in niten i den konkava sidan av den manliga delen av kick, och sedan genom den glasfiber panelen.
5

Kläm handtag popniten pistolen tills niten axeln snaps, komprimerar detta slutet av pop nit på den andra sidan av glasfiber panelen och eliminera eventuella utrymmet mellan snäpp och glasfiber panelen.
6

Låt den marina silikonadhesiv tillräckligt med tid att ställa upp och torka innan du använder snapin , slutföra fastsättning av snäpp till glasfiber panelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104666.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.