Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur du gör din båttrailer Into ett flak trailer

Välja en båttrailer att konvertera till ett flak trailer ska göras med ordentlig planering. Försiktighet måste vidtas för att inte bygga den platta sängen för att hålla en större belastning än släpet ursprungligen var avsedd att bära. Korrekt hjulstorlek och omsorg för att balansera lasten över hjulen måste också tas. Efter bestämning av trailern är en bra kandidat för konvertering genomsnittligt helgen hantlangare kan fullfölja omvandlingen i cirka två dagar. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Electric såg med skärande blad.
Wrench
Måttband
stålbultar 3/8 "med 1 1/2" som behövs
borrmaskin
Bit kit
aluminium eller stål panel
Visa fler instruktioner
1

Sätt på skyddsglasögon. Använda Wrench bort alla objekt från trailern som skruvas på och är högre än släpvagnens ram. Användning av den elektriska
2

såg avbröt alla flikar som sticker högre än ramen. Lay aluminium eller stål plåt på ramen försäkra det är platt och är ordentligt stöd på alla kanter.
3

Markera panelen. Om det behöver skära passa sedan klippa det till size.with den elektriska sågen. Märk platser på panelen för att borra hålen för bultarna för att matcha ramen. Borra alla hål i panelen.
4

Lägg panelen på ramen och använda den som en mall, markera bildruta för borrning. Ta bort panelen och borra motsvarande hål i ramen.
5

Lägg panelen på ramen. Fäst panelen på ramen genom att matcha hål med stålbultar och Wrench.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103900.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.