Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Vilken typ av färg för en båttrailer?

Båttrailers får inte tillbringar all sin tid under vattnet, men de tillbringar tillräckligt med tid i vatten till korrosion ett betydande problem. När du målar en båttrailer, ordentligt förbereda ytan för att färgen är viktig, men ännu viktigare är att välja rätt färg. Vissa färger är inte lämplig för användning på en trailer och kommer att slitas ut snabbt. Alkyd lackfärg

Alkyd lackfärg, såsom Rustoleum, hjälper till att förhindra rost på ordentligt förberedda och målade ytor. Fördelen med Alkyd lackfärg är att det torkar till en extremt tålig yta som är motståndskraftig mot nötning och korrosion. Rustoleum erbjuder marin-kvalitet färg som perfekt passar behoven hos en ommålad båttrailer.
Pulverlackering

Pulverlackering är en process som skiljer sig från normal målning med antingen en borste eller en spray. Pulverlack är elektriskt bunden till metallen som skall beläggas och sedan i ugn för att härda ytan. Fördelen med pulverlackering en båttrailer är att ytan är nästan ogenomtränglig och pulverlack material helt kapslar in metallen i trailern - även insida av trailern rälsen. Nackdelen med pulverlack är att det är dyrt att ha gjort och en professionell måste tillämpa det på grund av storleken på släpet.
Spray-on flaket Liner

Spray-on eller ens borsta på flaket liner bildar en hård, tät bindning med metall på vilken den appliceras, hämma rostbildning genom att förhindra vatten och luft från att nå metallen. Ansökan är enkel, kräver minimal förberedelse. Den färdiga produkten är extremt resistenta mot någon form av skada, inklusive repor. Dessutom är flaket liner finns i en mängd olika färger för att matcha din båt eller släp fordon. Addera POR-15

POR-15 är inte en typ av färg , utan snarare en färgtillverkare. Deras produkt som ofta används inom fordonsindustrin restaurering samt marin målning att täta metall mot korrosion. POR-15 appliceras efter att ytan är behandlad med sina marina kemikalier måla prep, vilket Fetta och rengör ytan som ska målas. POR-15 är sedan sprutas eller borstas på ytan, direkt under någon befintlig rost. POR-15 mest anmärkningsvärda påstående är att exponering för elementen faktiskt hjälper färgens härdningsprocessen går fortare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104457.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.