Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man reparerar en Aluminium Boat

Aluminium är ett populärt material för användning i liten båt konstruktion. De aluminiumdetaljer är antingen nitade eller svetsade samman för att producera en tuff, lätt båt med ett minimum av inramning. Aluminiumbåtar är generellt ganska tålig, men de kan misslyckas på grund av ålder, påverkan och hård användning. Böjningen av båten under gång så småningom kommer att bära bort nitarna, bryta svetsarna och även orsaka stress-avbrott i aluminiumplåt själv. Sådana pauser repareras med lättillgängliga material och verktyg. Saker du behöver
Scraper
1/8-tums aluminiumplåt
Tin snips
Borrmotor
Borr satt
Caulk pistol
Polyuretan marina täta
Pop -nit Tool Review Aluminum pop-nitar
Visa fler instruktioner
1

Haul båten ur vattnet. Låt båten till torka. Skrapa bort eventuell marin tillväxt, såsom havstulpaner, musslor eller gräs som ligger inom 12 inches av området som ska repareras.
2

Klipp en bit aluminiumplåt med tenn skärmklipp som kommer att täcka det skadade området. Täck hela skadade området och möjliggöra minst tre inches av överlappning mellan kanten av lappen och kanterna på hålet i skrovet. Form lappen för hand så att det kommer att ligga som rättvist (slät) som möjligt med alla skrovformer såsom hårdnande kanaler.
3

Håll plåstret på plats och borra hål pilot runt omkretsen av plåstret. Borra hålen varje tum och storlek piloten lite så att den kommer att godta diametern på nitarna utan självrisk slack eller lek. Borra genom plåstret och skrovet samtidigt att hålla plåstret ligger ordentligt.
4

Applicera en liberal lager marina täta på insidan av plåstret. Placera plåstret i läge på skrovet. Sätt i en pop-nit in niten verktyget. Sätt in niten i en pilot hålet och pressa niten verktyget tills niten drar lappen tight och niten svansen dyker upp i verktyget. Upprepa för varje pilot hål.
5

Låt täta att inrätta under minst 12 timmar. Skär den täta pressas ut från kanterna med en rakkniv kniv. Låt täta att inrätta ytterligare 12 timmar innan nystart båten i vattnet. Observera det skadade området inuti båten och kolla efter läckor innan de lämnar safe harbor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103523.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.