Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Isolera ett motorrum på en båt

Båt motorrum kan vara en källa till oönskat brus, speciellt på en äldre båt eller på en båt som har förlorat sin ursprungliga isoleringen från slitage eller röta. Bullret projiceras från motorrummet på en båt kan minskas genom att helt enkelt lägga till några nya ljud-dämpande isolering. Den enklaste isolering för att installera backas med PSA, vilket står för Pressure Sensitive Adhesive. Genom att avlägsna ett plastunderlag, den speciella skumisolering själv-vidhäftar till insidan av motorrummet. Saker du behöver
Tyst Barrier Specialty Composite isolering
Förstärkt folie tejp
Måttband
150 grit eller grövre sandpapper
Pencil
Brukskniv Sida 2 - eller 4-fots nivå
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorhuven och inspektera området där isoleringen ska bifogas. Ytan måste vara ren och torr. Om ansöker på en slät yta, instegsskydd det med sandpapper, sedan bort allt damm från kontaktytan.
2

Mät insidan av motorhuven med ett måttband. Isoleringen låg ut med den adhesiva sidan nedåt på en ren plan yta. Rita en linje på isoleringen med en penna där nedskärningar måste göras.
3

Komprimera skumisoleringen längs penna linje med en nivå och skär längs linjen med en vass verktyg kniv.
4

Gör några referenspunkter med pennan på motorkåpan, om så önskas, för att fungera som en guide och förenklar placeringen av isoleringen. Använd nivå för att säkerställa raka linjer.
5

Peel de första inches av stöd från toppen av isoleringen och tryck på isoleringen på plats på motorhuven, med blyertsmarkeringarna som en guide . Ta bort resten av stommen och trycker fast på isoleringen för att säkerställa god vidhäftning till ytan av motorkåpan. Fortsätt tills insidan av motorhuven är helt fodrad med isolering.
6

Tape all isolering sömmar och yttre kanter med armerad tejp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104413.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.