Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man gör en Driftwood Raft

Den Titanics var en av de värsta tragedierna av 20-talet, vilket orsakar tusentals dödsfall och en melodramatisk tre timmars film. Om några av offren hade bara lite drivved till hands, kan de ha kunnat utforma en livräddande kärlet. I själva verket kan veta hur man gör en drivved flotte eventuellt rädda ditt liv eller rädda dig från Gilligans Island-stil överges. Mer sannolikt är dock, det blir helt enkelt ett roligt projekt du gör för personlig underhållning. Saker du behöver
Rope
Driftwood Saw
Visa fler instruktioner
1

Samla drivved du ska använda för flotten. Driftwood, som namnet antyder, är stycken av trä som tvättar i land. Samla drivved från surfa eller titta runt jorden. Helst ska bitarna vara lång, kraftig och cylindrisk form, men du måste jobba med vad du kan hitta. Använd stockar som är ungefär en fot i diameter.
2

Placera stockarna så att de passar så nära varandra som möjligt. Ordna bitarna tills du optimera passformen.
3

Använd en såg för att skära ändarna på bitarna så att de är av förhållandevis enhetlig längd.
4

Klipp skåror ca 2 inches djup och ca 6 inches från slutet av varje stock, på både toppen och botten. Med andra ord, i varje stock, har du fyra skåror, två i varje ände. Kontrollera att skårorna linje.
5

Tätt knyta repet över skårorna så att loggarna binds samman. Fäst repet med strama knutar. Om du har tillräckligt med rep, surra flotten diagonalt också, kors och tvärs lager av rep och lägga mer strukturell integritet för att se till att flotten inte faller sönder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104757.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.