Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Så monterar du ett Trolling Motor på framsidan av en Sweetwater Pontoonfartyget

Trolling motorer för användning med en ponton båt måste ha ett skaft som är tillräckligt lång för att sträcka sig från däck ner till vattnet. Om du behöver installera en trolling motor på Sweetwater ponton du kan använda modeller som finns tillgängliga från många tillverkare, såsom MotorGuide. Men när motorn har installerats måste vara inkopplat för makten. Saker du behöver
tuschpenna
1/4-tums borr
Borrmaskin
Hylsnyckel
50 amp brytare
Visa fler instruktioner

1

Placera basen på trolling motor på däck längst fram i båten.
2

markera platsen för monteringshålen med tuschpenna. Ställ in basen åt sidan.
3

Borra 1/4-tums hål genom däcket på båten på markeringarna för monteringshålen med hjälp av borrmaskin.
4

Ställ basen av trolling motor på däck och passa in monteringshålen. Sätt i bultarna i hålen på basen och genom däcket på båten.
5

Placera en bricka och mutter på änden av bultarna. Dra åt muttern för hand och dra sedan åt den helt med hjälp av hylsnyckel. Vrid hylsnyckel medurs för att dra åt bultarna.
6

Lyft och ställ in enheten för trolling motor på basen. Rikta axeln över monteringshål som finns på basen. Sväng klämman medurs för att dra åt och fäst motorn till basen.
7

Fäst röda elektrisk tråd från trollingmotorns till 50 ampere. Fäst den elektriska kabeln från 50 ampere till den positiva polen på batteriet.
8

Fäst den svarta elektrisk tråd från trollingmotorns till den negativa batteripolen på batteriet.

9

Anslut en bygel kabeln från den negativa terminalen på trollingmotorns batteriet till den negativa terminalen på huvudmaskinen batteriet. Detta kallas för en gemensam grund obligation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104270.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.