Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Yacht Fönster Behandlingar

Ägare av båtar vill ha det bästa av allt, inklusive fönster behandlingar för båten. Det finns en mängd olika idéer som du kan välja mellan allt från gardiner till att täcka fönstren med en genomskinlig film. Blinds är ett annat alternativ för dina behandlingar yacht fönster. Välj det fönster behandling som fungerar bäst för dig och inredningen av din båt. Gardinkappor

Sy eller köpa en kappa för några korta fönster i din båt. En kappa är ett fönster behandling som hänger ner en tredjedel till en halv längd av fönstret. Du kan hänga ett fönster behandling som fungerar som en kappa eller använd en vanlig Valance att helt täcka ditt fönster om du vill att sekretess. Gör en enkel kappa genom att skära tyget att fördubbla den färdiga längd du behöver, fåll den, vik den på mitten och sy en stav hölje. Använd en stång fjäderspänningen, om möjligt, och lägg den i din båtens fönster hölje, annars installera traditionell hårdvara gardinstång som du normalt gör i ditt hem.

Köp min blinds från en specialitet fönster butik. Dessa butiker kommer att göra och skär persienner till vad mått du behöver, eftersom fönstren i din båt är nog inte en vanlig storlek. Välj det material du vill ha för dina persienner, vare sig plast eller trä lameller eller tyg. Se till att ta noggranna mätningar av ditt fönster inuti höljet, eftersom det är där du mörkarna kommer att hänga, och höjden på fönstret.
Fönsterfilm
< p> Använd fönsterfilm för att täcka dina fönster. Fönsterfilm är en genomskinlig finish du borstar på eller en film du håller på, liksom kontakt papper. Fönsterfilm låter dig ha total avskildhet i din båt, men ändå ha ljuset genom fönstren. Välj bland en mängd olika alternativ, inklusive kontakt papper, Epsom salt glasyr eller en färg glasyr. Alla är lätta att lösgöra när du är redo att ta det utanför fönstret, antingen genom att spraya med varmt vatten och använda en mild skrubber eller genom att dra bort det. Addera Hissgardiner

Häng Hissgardiner för användning som både en gardin och en nyans. Hissgardiner använder en trissa system som tillåter dig att höja gardinen när du vill sol och frisk luft eller sänka den om du vill att sekretess. Använd något tyg du vill göra en hissgardin som matchar inredningen i resten av din båt. Se till att du installerar tunga hårdvara gardinstång att ge ökad styrka för alla att dra att en romersk blinda emot.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103627.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.