Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar högtalare i en mittkonsol av en båt

infällt montage högtalare i en båt konsol kommer att ge en säker och relativt torr plats för stereon, och installationen är smidig enkel. Om din stereo huvudenhet är installerad i din konsol, kommer det att finnas något behov av att dra kablar längs din båt för att nå högtalarnas placering, och alla lösa kablar kan förvaras inuti konsolen, där de kommer att vara säkra från direkt vattenstråle. På nolltid kommer du att vara på väg att njuta av din favoritmusik på din nästa fisketur eller segling äventyr. Saker du behöver
Högtalare med fästen
Isolerad högtalarkabeln
tigersåg
Drill
Vattentät eltejp
Visa fler instruktioner
1

Spåra konturerna av högtalaren fästet på monterings platser på båtens mittkonsolen. Många talare kommer med en montering mall som gör det lätt att spåra rätt storlek monteringshål.
2

Använd en tigersåg för att klippa ut den spårade konturer, skapar montering portar för högtalarna.

3

Installera högtalarna i monteringshålen hamnar. Håll huvuddelen av högtalaren och fäste bakom utskurna, placera högtalaren grillen framför utskurna, passa in skruvhålen och fästa hela anordningen på plats med skruvar.
4

Anslut högtalarkabeln från baksidan av stereons huvudenhet till högtalarna. Var noga med de positiva och negativa kablarna körs till rätt plintar. Kontrollera att isoleringen är intakt längs tråden, och eventuella skalade ändarna ska tätas med vattenfast eltejp.
5

Ström på båten och stereo och testa för utgående ljud. Om ljudet kommer och ut eller inte är närvarande alls, kontrollera att alla anslutningar är säkra och ej till rätt plintar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103451.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.