Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur vinterförbereder Malibu Boats

I slutet av båtsäsongen kan vara den sorgligaste tiden på året för Malibu båtägare. Det betyder att de inte kan se deras källa till sommaren roligt upp till sex månader, beroende på var de bor. Detta är också den tid på året där korrekt underhåll är en förutsättning för en Malibu båt kommer att vara i gott skick inför nästa säsong. Följa tillverkarens förslag för vinterförvaring en Malibu båt kan göra skillnaden mellan att lansera båten och ha kul och en stor besvikelse på grund av en skadad båt. Saker du behöver
Boat tvätta
Bilge Cleaner Review Tarp
Visa fler instruktioner
1

Vinterförbereder motorn i båten, följa instruktionerna i motortillverkarens instruktionsbok.
2

Ta båten från vattnet.
3

Tvätta insidan och utsidan av båten. Använd en formel båt tvätt, allmänt tillgängliga på de flesta marinor. Följ instruktionerna på båten tvätta behållaren. Var uppmärksam på botten av båten för att se alla alger avlägsnas. Torka båten ordentligt.
4

Inspektera båten för rester eller matta fläckar. Avlägsna eventuella rester och polera alla matta fläckar i gelcoaten. Applicera ett lager vax till alla gelcoat ytor.
5

Rengör kölsvinet med en kommersiell slagvatten renare, finns på de flesta marinor och driva länspump att säkerställa att det inte finns något vatten kvar i antingen kölsvinet eller pumpen.
6

Ta bort alla kuddar och förvara dem på en sval och torr plats. Öppna alla lagring luckor för att säkerställa mögel inte leder från instängda vatten.
7

Täck båten med en presenning eller båt täcka, och förvara båten i ett garage eller annan skyddad anläggning.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104489.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.