Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Kawasaki JS650SX Jet Ski Vikt Specifikationer

Fast kanske mest känd för sin motorcykel linje, har Kawasaki tillverkar vattenskoter sedan 1973. En av dess fabrikat var JS650SX, en enda passagerare jet ski som debuterade 1987. År 1993 märke sista året, konstaterade Kawasaki ett antal vikt specifikationer och kapacitet att begränsade ägare JS650SX. Mätningar och Kapacitet

Mätning 86.6 inches i längd, 27,6 i bredd och 29,9 i höjd, vägde JS650SX totalt £ 282,2. utan bränsle. Kawasaki inte rekommendera att förare över 300 kg. använda denna jet ski. Dessutom noterade tillverkaren att tyngre ryttare skulle behöva ett större avstånd för att stoppa JS650SX.
Passagerare

Kawasaki utformade JS650SX att bära en förare endast. Därför varnar tillverkaren starkt mot transporterar passagerare, oavsett storlek eller vikt. Kawasaki rapporterar att bära en passagerare kommer att negativt påverka hantering och stabilitet, vilket ökar risken för en olycka. Dessutom noterar kommissionen att om en passagerare skulle falla från vattenskotern, är det möjligt att farkosten kan krossa eller landa på den utvisade passageraren. Sålunda förbjuder Kawasaki förare från att bära en passagerare.
Bogsering

samma sätt innebär inte Kawasaki JS650SX inte har förmågan att dra några laster, oavsett storlek eller vikt. Hålen i baksidan av fordonet är för att säkra jet ski under transport endast. Eftersom ingenjörer designade JS650SX specifikt som ett enda fritidsfordon, varnar Kawasaki att dra föremål kan orsaka förlust av kontroll och allmänna riskfyllda förhållanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103954.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.