Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man justerar en Teleflex Boat Styrsystem

Teleflex styrsystem utnyttjar en ratt, kablar styrning och ett roder för att flytta din vattenlevande fordon. Det enklaste sättet att justera styrsystemet är genom att dra åt eller lossa muttrarna styrwirarna som justerar kablarna "spänning. Tight kablar är mer lyhörda för styrning, men när kablarna är för hårt, risken att bryta eller knäppa ökar. Om du har allvarliga problem med styrningen, kan du behöva byta ut din rodret. Saker du behöver
Skruvmejsel
Hylsnyckel
Roder
Visa fler instruktioner
1

Justera utombordaren styrkabeln. Dra åt muttern nyloninsättning av Styrlänkstaget fästelement. Dra åt muttern som ansluter styrlänkstaget styrkabeln med en hylsnyckel. Skärpning denna kabel ökar styrrespons.
2

Ställ varvräknare switch. Tryck på Rotary Switch, som ligger på baksidan av varvräknare, medurs för att öka drevet. Ju högre varvräknare, desto mer kraftfull din enhet. En mer kraftfull enhet är mer mottaglig för styrning.
3

Justera vridmomentet fliken genom att dra den uppåt. Om vridmomentet fliken är i vattnet, kan det sakta ner din styrning.
4

Justera styrkabeln. Vrid ratten till sitt helt utsträckta läge genom att vrida den medurs eller moturs. Ta tag i kabeln, som ligger nära rodret posten tapp. Följ kabeln till kopplaren muttern. Dra åt muttern med en hylsnyckel för att dra kabeln och öka styrrespons.
5

Byt rodret. Lossa skruvarna på rodret med hjälp av en skruvmejsel och kasta det gamla rodret. Skjut en ny roder på plats och fäst den med skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104228.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.