Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur vinterförbereder en kändis båt inombordare /utombordare

Vinterförvaring din Celebrity båten måste slutföras innan lagring. De kalla vintermånaderna kan orsaka vattnet kvar i din motor att frysa och det kan orsaka tillräckligt tryck för att knäcka motorblocket. Reparationer är mycket dyrt om vinterförvaring processen inte är korrekt ifylld. Båt vinterförvaring på din lokala marina butik kan kosta hundratals dollar, men du kan spara pengar genom att köpa varorna hos din lokala marina butik och fullfölja processen själv. Saker du behöver
Bränsle stabilisator
Wrench
Outdrive muffar Flighter Garden slang ansluten till vatten källkodspaketet Imma olja
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta båten till bensinstationen och fylla bränsletanken med bränsle. Se din bruksanvisning för gallon storleken på tanken. Häll en lämplig mängd bränsle stabilisator in i tanken. Se etiketten på bränsle stabilisator flaskan för rätt förhållande. Under din båt
2

Crawl och ta bort avtappningspluggen med en skiftnyckel. Detta kräver ofta en 9/16-inch skiftnyckel att ta bort. Bottenpluggen ligger under outdrive på den bakre delen av båten.
3

krypa in båten och ta bort motorkåpan. Olika modeller kräver en annan spak för att lossa och komma åt motorrummet.
4

Lokalisera flamskydd på motorn. Det är en rund, guldfärgad luftfilter som monteras på toppen av motorn över förgasaren. Ta bort vingmuttern som håller fast den till förgasaren och dra flamskydd från motorn för att komma åt förgasaren.
5

Fäst Outdrive muffar till outdrive ventilerna genom att skjuta den över outdrive. Bifoga en trädgårdsslang till outdrive muffar.
6

aktivera vattnet tillräckligt för att förse outdrive med vatten. Undvik att vrida på vattnet källa för högt, eftersom detta kommer att orsaka överdriven vattendimma.
7

Slå på fläktomkopplaren placerad på instrumentpanelen. Starta motorn och låt den gå.
8

Spray imma olja direkt i halsen på förgasaren tills motorn stannar. Stäng av vattnet och ta bort outdrive muffar.
9

Byt flamskydd och dra åt vingmuttern.
10

Ta bort varje avtappningspluggen med en skiftnyckel och tillåta vattnet rinna ur motorn innan du installerar dem. Avtappningspluggarna finns på båda sidorna av motorblocket. Det finns en avtappningsplugg på sidan av motorn under avgasgrenröret. Det finns också avtappningspluggen på undersidan av kylarslangen där den ansluter till termostathuset på båda sidor av motorn.
11

Sänk outdrive så långt som möjligt genom att trycka på spaken på gasen . Detta kommer att hålla växlarna inuti outdrive lubed under lagring.
12

bort batteriets minuspol från batteriet genom att lossa vingmuttern med handen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104390.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.