Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man bygger en motorbåt Förgasare

Funktionen av förgasaren i en motorbåt är densamma som det är i en bil: för att reglera mängden av bränsle och luft blandningen som får matas till motorn. En ren förgasaren är avgörande för korrekt funktion och prestanda. Gamla, blir smutsigt bränsle gummy och skapar en slemmig, tjock rester som täpper till tunna kanaler och hål i en förgasare och håller den från att mata motorn ordentligt. En smutsig förgasare gör att motorn dör, spotta, eller springa-på efter att du stänger av nyckeln. Lika viktigt som att förgasaren är, är det en relativt enkel bit av maskiner, även i en motorbåt, och är lätt att rengöra även för en början mekaniker. Saker du behöver
Vice grepp
Skruvmejsel
Jar eller skålen
Hålslag
Hammer
Wire Cleaner Review Air kompressor
Förgasare ombyggnadssats
Förgasare renare
Visa fler instruktioner
1

Ta förgasaren från motorn och placera den i ett skruvstäd grepp för att hålla den stadigt på plats.
2

bort de fyra hörn skruvarna på toppen av förgasaren tillsammans med de två skruvarna på var sida av strålarna bränsle intag. Lyft den övre delen av av förgasaren och ställ den åt sidan. Placera skruvarna i en burk eller skål för att hålla dem säkra så att du kan sätta ihop förgasaren senare.
3

bort gummipackningen vid basen av grenröret.
4

Lyft ur flottör, nål och våren. Kontrollera flottörnål för kurvor eller tecken på slitage. Ersätt med en ny nål från Ombyggnadssatsen om det finns några tecken på förslitning eller förändring av formen.
5

bort center skruven på insidan av förgasaren för att lossa sitsen och ställ in skruven i burk eller fat som du använder för att hålla alla på förgasaren skruvar säker.
6

Använd hålslag och hammare för att knacka gummiproppama av de inre kanalerna i förgasaren. Dra ut pluggarna med stansen.
7

Kontrollera de inre kanalerna för någon gummiliknande återstod och plocka ut så mycket du kan nå, eller använd en tråd rengöringsmedel gjorda för förgasaren passager och munstycken för att driva någon gunk ut.
8

Rikta munstycket av kompressor i förgasaren och spraya alla kanaler och hål med tryckluft för att rensa ut eventuella kvarvarande skräp.
9

Bifoga den röda sugrör (som kommer med burken) till aerosolspray förgasare renare och peka direkt in i hålen och passager i förgasaren. Ge varje kanal och hål en stark bild av rengöringsvätska. Spray hela inredningen i förgasaren med rengöringsvätska.
10

Undersök förgasarkroppen och se till att du kan se in i alla hål och kanaler, och de är helt rena.
11

Byt tändstift i förgasaren kanalen med nya från Ombyggnadssatsen. Byt sätet och skruven i centrum för den inre förgasaren. Dra åt skruven med skruvmejseln tills det är för hand.
12

in float, flottörnål och våren. Kontrollera nivån av flottören skål. Håll det i nivå med sidorna av den nedre förgasaren enheten. Byt packningen med en ny.
13

Placera toppen på förgasaren och sätt tillbaka de fyra hörnskruvarna och de två skruvarna på vardera sidan av bränslestrålarna. Dra åt alla skruvar ordentligt med en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103861.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.