Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Höj & Salvage en sjunken båt

Höjning och bärga en sjunken båt är en engagerad och måttligt farlig process. Väderförhållanden, sjötillstånd, vatten-och lufttemperatur och underprissättning eller farliga djur kan göra förfarandet ännu svårare. Orsaken till översvämningen måste tillfälligt repareras så att båten höjas och pumpas ut, vilket innebär att någon måste göra reparationer med båten fortfarande översvämmade och möjligen fortfarande vilar på botten. Att ha en certifierad dykare med dykutrustning som är i gott skick är ett absolut måste för att hålla projektet så säker som möjligt. Detta projekt kommer att behöva ett team av människor att säkert och effektivt höja båten. Saker du behöver
Rope
certifierad scuba diver med redskap
Lift påsar eller innerslangar
luftkompressor och slang
Tarp
bensindrivna länspumpar (2 - eller 3 - inch) katalog Standby fartyget
Visa fler instruktioner
1

Placera standby fartyget nära och vindriktning från vraket. Passera en tågända från standby fartyget vraket och fäst båda ändar för att tjudra standby fartyget.
2

Dive ner till vraket och fäst lyft väskor eller innerslangar till riggen, knapar och andra starka punkter som finns. Fyll hissen påsar eller rör med tryckluft från kompressorn att börja höja vraket från botten.
3

göra tillfälliga reparationer till källan för översvämningar. Vanligtvis en sjunken båt kommer att hålad någonstans i dess skrov. Sträck tarp över hålet och fäst varje hörn ordentligt. Den tarp - nu kallas en fother - arbetar för att täta skrovet och förhindrar nya vatten från att komma in. Båten bör flyter precis under ytan på denna punkt. Sätt de länspumpar 'pickup slangar
4

i vraket. Se till att utsläppet slangarna leds i en säker riktning och starta pumparna. Pumparna ska övervinna allt vatten som kommer in i vraket över relingen eller runt fother och pumpa båten fri från vatten. Vraket bör nu vara flytande.
5

Ta vraket under bogsering med standby fartyget. Tow långsamt och försiktigt för att undvika att riva fother off och resinking vraket. Bogsera vraket till en båt hissa, ramp eller torrdocka och säkra vraket på land innan du försöker reparera skrovet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103517.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.