Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur du gör din egen Drivankare

Skapa din egen användbar båt ankare är en relativt enkel uppgift, och en som lätt kan åstadkommas för bara några dollar. Billig hemlagad ankare är mycket bättre för användning med mindre fiskebåtar, i allmänhet inte överstiger 20 meter. Den bästa delen av dessa hemlagade ankare är att om man skulle bli knöligt eller har förlorat, de utgör någon fara för miljön eller för navigering av andra båtar. Dessutom kan de vara billigt ersättas. Saker du behöver
Stor 1-gallon metall kaffe kan
Automotive U-bult med muttrar Flighter Portland cement Flighter Garden hoe
Skottkärra
trädgårdsslang
Skrot kartong

Visa fler instruktioner
1

Töm kaffe kan och rengör den vid behov. Placera burken på en fast yta som du kan vattenslang senare bör du spiller något konkret. Montera muttrar på de gängorna på U-bult. Detta kommer att pressas in i betongen i ett senare steg. Det är onödigt att dra åt muttrarna ner, så länge som de är helt gängad på U-bulten.
2

Blanda betongen med en hacka och trädgård skottkärra. Dumpa ungefär en liter betongmassa i skottkärran. Till detta lägger cirka fem koppar vatten och blanda tills betongen är konsekvensen av jordnötssmör. Den konsistensen är viktigare än mängden betong, så tillsätt vatten eller betong mix till blandningen i små mängder tills blandningen är korrekt.
3

Häll betong i kaffe kan hela vägen till toppen, sedan smidig början med användning av en bit skrot kartong. När rätt jämnas, kommer toppen av betongen har en något glänsande utseende och det kommer inte finnas några stenar sticker upp genom toppen av betongen. Tryck fordonsindustrin U-bult i mitten toppen av betongen tills det är cirka två inches av metall slinga kvar ovanför ytan av betongen. Jämna betongen runt U-bult så att det finns en jämn yta av betong runt metall slinga. Låt betongankaret torka i flera dagar innan du försöker använda den i vatten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104348.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.