Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Float ett Pontoonfartyget på en flod

Pontonbåtar är stora flatbottnade båtar som huvudsakligen används för korta båtturer och avslappnad cruising längs floden. De har en mindre motor och rör sig inte så snabbt som de flesta motorbåtar --- Av denna anledning, ponton båtar är idealiska för alla som bara vill njuta av en skön dag på vattnet. Om du äger en ponton båt, och du vill få det flyter på floden, måste du lasta båten från sin trailer. Det kan verka som en svår uppgift att backa upp så stort objekt, men med lite övning, släp din ponton båten kommer en enkel process. Instruktioner
1

Förbered alla redskap som krävs för att driva din ponton båt och ladda in den i båten innan lanseringen.
2

Placera bilen på plats, i linje med båtlivet rampen. Se till att dina däck och släp är så rak som möjligt.
3

Omvänd fordonet och båttrailer i så rak linje som möjligt. Kontrollera dina sidospeglar att hjälpa dig att göra detta. När släpfordonets visas mer i en spegel än den andra, vrid ratten motsatt riktning för att avhjälpa på egen hand. Omvänd mycket långsamt och försiktigt --- om du har en vän, värva hans hjälp med att säkerhetskopiera i en rak linje.
4

Omvänd tills aktern på ponton båten hänger över vattnet. Vid denna punkt, låsa upp vinschen bandet från din släpvagn och ta bort några stift eller anordningar som håller utombordaren från att glida tillbaka. Fortsätt att vända tills båten är helt nedsänkt i vattnet.
5

Låt ponton båten att flyta fritt på släpvagnen. Har en vän att hålla pålstek eller knyt en rad i din bil för att hindra båten från att flyta fritt.
6

Kör uppför rampen och parkera din bil. Båten är nu i vattnet, redo för en dag av fritid på floden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104357.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.