Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man förhandla köpa en yacht

Att köpa en yacht liknar köpa ett hus - pappersarbetet är lika komplicerat och processen är långdragen. Det är lämpligt att arbeta med en mäklare som vet det rätta värdet av olika båtar. Ha alltid en undersökning göras för att inspektera båten för skrovet skador och andra brister som kan bli kostsamt i längden. Undersökningens resultat kan hjälpa dig att förhandla. Yachts varierar i pris från hundratusentals dollar upp till miljoner. Instruktioner
1

Kontakta en mäklare i ditt område - han eller hon kan hjälpa dig att hitta en båt i din prisklass och ta hand om alla arrangemang. Handla med din mäklare tills du hittar en lämplig båt. Ta reda på tidigt i köpprocessen hur din mäklare gör sin provision - vissa tar en procentandel av försäljningspriset medan vissa avgift säljaren
2

Skriv en anteckning av överenskommelse med säljaren. - Detta avtal är villkorat av resultatet av en undersökning och anger detaljerna i transaktionen. Betala din insättning. Avgiften är ofta 10 till 30 procent av försäljningspriset. Ordna din båt enkät --- denna process avslutar dina sista stegen mot förhandlingarna.
3

Granska din undersökning rapport och prata med lantmätaren om värderingar. Tänk på kostnaden för reparationen bestäms av besiktningsmannen och bekräfta med honom eller henne värdet av båten. Ta reda på från din mäklare som avgifter är nödvändiga för den typ av båt du planerar att köpa.
4

Använd den information du har samlat för att starta dina förhandlingar. Parlamentet anser reparationer - om nödvändiga reparationer är kostsamma du kan förhandla om att alla problem blir lösta och bekostas av säljaren före försäljningen. Förhandla om eventuella avgifter som krävs för ditt köp, eftersom säljaren kan betala alla avgifter om det innebär att hitta en affär med en köpare.
5

Tänk prissättningen av båten utifrån undersökningen rapport att göra ditt slutgiltiga erbjuda. Redan har betalat din insättning och bevisa din allvar att köpa, är säljaren mycket sannolikt att arbeta fram ett avtal med dig. Var rättvis i dina förhandlingar baserade på undersökningen värden.
6

Tänk alla nödvändiga reparationer och huruvida eller inte säljaren betalar för reparationer. Överväg avgifter och om du måste betala för dem, eller om säljaren kommer. Lägg alla avgifter tillsammans för ett totalpris. Gör en total erbjudande med hänsyn till alla avgifter, arvoden och värden yacht som du kan vara nöjd med. Börja med en låg erbjudande, du kan alltid öka ditt erbjudande, men du kan inte rimligen gå tillbaka ner från en högre siffra
7

slutföra försäljning om dina villkor uppfylls.. Gå bort, om inte. Ha tålamod under förhandlingarna - din mäklare har att kontakta säljaren, och han eller hon kan behöva tänka villkoren över. Bli av med din mäklare och hitta en annan om han eller hon sidorna med säljaren eller arbetar för att göra så stor vinst som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103618.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.