Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Boat Klädsel Tips

Din båt inte sitta i ett klimat kontrollerade rum som din soffa, så du kan inte använda samma typer av material på det när du behöver byta sittplatser. Dessutom kommer din båt stöta mer än bara extrema temperaturer samtidigt i vattnet, det kan komma i kontakt med salt, regn, sol och kanske till och med snö. Väderförhållandena

Du bör förstå väder och miljöförhållanden av din specifika geografiska område och hur de kan påverka din båts klädsel. Sun kommer att orsaka dina platser att blekna, saltvatten kan urholka båt säten samt dess inredning. Det är därför det rekommenderas att du tvätta båten efter en saltvatten resa. Det rekommenderas att du tar bort sätena också, så att de kan rengöras och helt torkade. Regn kan innehålla syra, vilket gör det nödvändigt att slangen från båtarna säten och inredning, alltför. Mögel kan uppstå som en följd av regn, snöslask, snö eller vatten kommer i kontakt med din båt klädsel.
Klädselmaterial

Generellt är båt säten täckt av material som stå emot påfrestningarna på miljön bättre än inomhus sittplatser. Dessa material kan innehålla marina-grade vinyl, nylon, läder, vattentäta produkter och ibland även tyg (i de bifogade nedre delarna av high-end båtar). Vissa material skryta att vara 100 procent mögel-fria eller vattentät, men det finns inte någon produkt som kan garantera dessa resultat. Välj material för din båt klädsel som bäst kommer att tjäna dig i den miljö där du tänker använda din båt.
Klädsel Care

Ammoniak är fienden av nylon och båt säten med skum. Det kan också förstöra tråden i sätena, alltför. Emellertid, för att avlägsna båt fläckar (som fisk blod) eller mögel, blir det nödvändigt att använda ammoniak. Det rekommenderas att du bara använder en del ammoniak till fyra delar vatten -. Späda dess potentiella negativa effekter på din klädsel Vissa företag säljer Pressenningar säte, vilket hjälper till att minimera solskador och fläckar uppstår

. Dessa omfattar, om inte vattentäta, inte kan skydda mot saltvatten, så du måste fortfarande grundligt rengöra båten och sätena efter kontakt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103881.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.