Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Dynamite 32 Marine Motorspecifikationer

Dynamite RC är en division av Horizon Hobby, Inc., som är baserat i Champaign, Illinois. Företaget tillverkar ett brett sortiment av elektroniska och elektroniska produkter. Detta inbegriper batterier, bränsleceller, laddare, motorer, motorer och nitro delar, system och tillbehör. Den Dynamite 32 är den enda motorn som produceras för marint bruk av företaget. Dynamite 32 Marine Engine Specifikationer

Dynamite 32 är en två-takts, högpresterande, inombordare marinmotor. Förskjutningen är 32-cubic-inches och har en 19-mm hål och en 18,4-mm slaglängd. Den är liten, väger in på 350 gram och har en roterande förgasare. Det är en 1,18 hästkrafter motor med ett varvtalsområde på 28.000.
Funktioner och ytterligare information

Inombordsmotorer monteras inne i båten och är därför ej synlig från utsidan . Omvänt, utombordsmotorer är synliga och kan ses hängande på baksidan av båten. Detta är vanligt för stora båtar, medan utombordsmotorer är mer sannolikt att ses på snabba motorbåtar och andra mindre båtar. Den Dynamite 32 har en rekyl pull-starter, sidomonterat avgasrör och långvariga ABC-typ cylindrar. Den har en marin stil, vattenkyld cylinder huvudet med ett glödstift. Artikelnumret för denna modell är DYN6450 och det säljer för $ 119,99 i butiker, som anges på bolagets webbplats.
Andra Dynamite Motorer

Dynamite RC producerar också en rad av motorer Platinum Race. Dessa motorer är tvåtakt, med rpm avstånd av upp till 30.000. Dessa motorer är också liten och lätt, med hästkrafter inte går över 3,5. De förgasare som används i dessa motorer inkluderar komposit, två-nål roterande och bildspel typer ventil. Crank typer är SG och standard, och dessa motorer använder ABC cylindrar. Platinum race motor funktioner inkluderar svart hölje oxid motor, lättade kylning huvuden, turbo-stil förbränningsrum, indexerade nålar förgasaren och nio fin aluminium värmarhuvudena diskbänk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103415.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.