Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Seat Bearings

Vissa människor förväxlar sittplatser kullager med att köra dem i. Det finns en stor skillnad mellan de två. Köra ett lager i beskriver handlingen att bryta i ett lager , medan sitta ett lager innebär att placera lagret där den hör hemma , mer känd som sitt säte . Kultyp rullager är den vanligaste typen av lager som behöver sittplatser. Det vanligaste exemplet skulle vara en Gimbal bäring . För att en Gimbal lager att fungera korrekt och får smörjning , måste det sitta i sin stol . Saker du behöver
Märkpenna
Gimbal bärande förare
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Passa gapet i ringen på utsidan av försedda med hålet för smörjningen i lagret .
2

Gör ett märke på framsidan av lagret som motsvarar hålet för smörjningen i lagret , och ett annat märke på kardankåpa som motsvarar fettet montage i kardankåpa . Skjut Gimbal lagret i sitt säte i kardankåpa så långt det kan gå för hand , med de inriktade två varumärkena .
3

Skjut kort stud av Gimbal lagret föraren i innerbanan på lagret . Slå den andra änden av Gimbal lagret föraren med en hammare tills Gimbal lagret är hela vägen in i sitt säte i kardankåpa . Avlägsna Gimbal lagret föraren , slutföra sittplatser på lagret .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104671.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.