Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur hittar man rätt båttrailer för din båt

Välja en kompatibel båttrailer kräver forskning och noggrann jämförelse för att undvika en säkerhetsrisk. Välja en båttrailer som är för liten för din båt kan resultera i en potentiellt farlig situation samtidigt dragande båten på vägen. Inte bara en felaktig båttrailer risk allmän säkerhet och skador på din båt, men du kan också lägga alltför stor påfrestning på din bil och sluta med allvarliga mekaniska skador. Instruktioner
1

Läs etiketten vikt kapacitet på båten. Välj en båttrailer med en vikt kapacitet tillräckligt stark för att stödja din båt. Vikten kapacitet rating för en släpvagn är känd som den totalvikt (GVWR). Båt experter tyder båten och redskap bör inte överstiga 85 procent av släpets GVWR, enligt Boatus.com.
2

Kontrollera dragkapacitet etikett för ditt fordon. Du hittar etiketten på insidan delen av din öppna bil dörren. Lägg vikten på släpvagnen och båt tillsammans och se till att kombinationen inte överstiger bilens dragkapacitet. Överstiger den dragkapacitet kan resultera i överföring problem.
3

Tänk på din båt-lansera vanor och behov. Båtsläp kommer i rullen och modeller våningssängar. Välj en våningssäng trailer om du planerar att ladda din båt på djupare vatten vid sjösättning. Den våningssäng trailer kan du flyta din båt över toppen av trailern för djupt vatten belastning. Rullen Modellen möjliggör lastning i grunt vatten, och kör-på rull-modeller kan du köra in båten i rullarna på vagnen.
4

Köp en tandem-axle båttrailer om du äger en stor båt. Tandem-axliga båtsläp hanterar bättre på vägen, hindrar fisk-handel och brist på kontroll. De extra hjulen på en tandem-axle trailer ger också säkerhet i händelse av en punktering.
5

Besök din statens motorfordon institutionens hemsida för att se om ditt tillstånd kräver bromsar för en båttrailer. Vissa stater kräver båtsläp med en GVWR rating på 1500 pounds eller mer att ha bromsar på alla hjul. Överspänningsskydd och elektriska bromsar är de två typer av bromsar båttrailer. Båttrailer bromsar aktiveras automatiskt när du bromsar din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103808.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.