Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur tar jag bort den nedre drev i en Alpha One Gen II MerCruiser?

Den nedre drivenheten på din MerCruiser Alpha One Gen II ut-enheten kan tas bort för underhåll och byta några delar inuti enheten för att hjälpa till att säkerställa en långvarig ut-enhet. Impellern är belägen i den nedre enheten och bör bytas varje säsong. Saker du behöver
Drain hink
Propeller skiftnyckel
Socket Ratchet
ställa
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera ett avlopp hink under ut-enheten och ta bort skruven avtappningsplugg på sidan av ut-enheten. Låt växellådsolja rinna från ut-enheten i hinken innan du byter ut avtappningspluggen.
2

Demontera propellern med hjälp av en propeller skiftnyckel. Detta kommer att minska vikten på nedre enheten och gör att du kan ta bort enheten lättare.
3

Avlägsna zinkplatta med ett Ratchet och uttag. Placera spärrnyckel inuti hålet på den övre kåpan för att nå bulten som håller fast zink plattan till ut-enheten. Den zinkplåt är plåten direkt framför propellern.
4

Ta bort de fyra skruvarna längs kanterna av den undre enheten använder ett Ratchet och uttag. Det finns två på varje sida av ut-enheten.
5

Placera en liten platt skruvmejsel mellan den nedre enheten och den övre enheten att bända de två sektioner isär. Avlägsna den undre enheten och placera den på en säker plats för service.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103726.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.