Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Marintoalett Instruktioner

Modern Living är full av vanliga bekvämligheter som toaletter och rinnande vatten. När du är på en bit av fritids utrustning såsom en båt, har du fortfarande grundläggande behov som måste uppfyllas. En marintoalett ger bekvämligheten av inomhus VVS och sanitet då regelbunden VVS är inte tillgänglig. Driva och underhålla en marin toalett är inte så komplicerat som det kan verka. Saker du behöver
ägarhandledning
muttrar och brickor som passar din toalett modell
Wrench
Silikon RV tätningsmedel
eller marin toalettpapper
Mild, icke-slipande rengöringsmedel
Mjuk trasa
Visa fler instruktioner
1

installera marintoalett på VVS utlopp enligt instruktionerna i din manual. Använd muttrar, bultar och brickor som tillverkaren rekommenderar. Dra åt varje anslutningspunkt med en skiftnyckel och köra en sträng silikon runt hela nedre omkrets toaletten.
2

Smörj toaletten om den inte har använts under en viss tid eller om detta är första användningen. Fyll halva toalettstolen fullt med varmt vatten med avlopp luckan stängd. Öppna avlopp att tömma skålen.
3

papper Använd toaletten som är speciellt utformad för system kemisk toalett i en RV eller havsmiljön. Regelbunden, kan hushållet toalettpapper täppa din marintoalett.
4

Spola marintoalett enligt tillverkarens rekommendationer. Beroende på modell, kan det marintoalett ha en fotpedal på framsidan eller sidan, eller en spak placerad på vardera sidan. Tryck på eller dra i spaken för att köra vatten i skålen och släpp vattenlåset att spola avfall till behållartanken nedan.
5

Rengör marintoalett ordentligt. Tappa toalettstolen. Placera en liten mängd av en mild, icke-slipande rengöringsmedel på insidan och utsidan av toaletten. Rengöringsmedel avsedda för keramiska ytor fungerar bra. Torka med en mjuk trasa. Skölj noga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103663.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.